• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41800 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Gymnastiekmatten

De juiste gymnastiekmat vinden

Zoekt u een gymnastiekmat/fitnessmat voor thuis, studio of therapie? Dan bent u hier aan het juiste adres! Sport-Thieme biedt u een grote keuze kwalitatieve gymnastiekmatten in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Matten van bekende fabrikanten of van het eigen merk Sport-Thieme: warmte- en koude isolerend of waterbestendig, hier vindt u alles wat uw gymnastiek-hartje begeert.
Filter
Filter
Gymnastiekmatten voor aangename training
Gymnastiekmatten zijn een nuttig hulpmiddel bij Workout of fitnessoefeningen en zorgen voor een aangename atmosfeer. Bij yoga-training of bij klassieke gymnastiek-oefeningen buik-benen-billen is het belangrijk, dat u zich goed voelt. Daarom moeten gymnastiekmatten aangenaam zacht en bij veel gebruik van goede kwaliteit zijn. Zo heeft u lang plezier van uw nieuwe gymnastiekmat.
Gymnastiekmatten: Grote keuze
Onze sportmatten zijn er in verschillende maten en kleuren. Lengten van 120 tot 200 cm, breedten van 50 tot 125 cm en dikten van 0,8 tot 2,8 cm bieden hierbij voor elke toepassing de juiste mat. Alle matten zijn slipvast en uitstekend geschikt voor grondoefeningen. Tevens zijn er gymnastiekmatten met ogen om plaatsbesparend op te kunnen bergen en voor watergymnastiek. Ophangmogelijkheden, transportwagens en riemen vindt u ook passend voor uw gymnmastiekmatten bij Sport-Thieme.