• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Bokshandschoenen

Bokshandschoenen voor training en wedstrijd

Bokshandschoenen voor training en wedstrijd vindt u bij Sport-Thieme in grote sortering. Dik of dun gevoerd, gesloten of met open vingers, van echte leder of Kunstleer: voor elk gebruik is er een passend model. Zo bent u goed uitgerust voor fitnesstraining en wedstrijdsport. Hier de juiste Bokshandschoenen kopen. 
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Producttype
Doelgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Producttype
Doelgroep
Prijs
Type product
Close

Bokshandschoen kopen voor effectief fitnesstraining.

Boksen is niet alleen een vechtsport, maar ook een zeer effectieve fitnesstraining. Bij bokstraining verbrandt u duidelijke meer calorieën als in een aerobicles. Daarbij gaat het niet alleen om spierkracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Ook concentratie en reactievermogen zijn vereist. Boksen helpt om stress te verminderen en zelfbewustzijn op te bouwen. De juiste bokshandschoenen moeten daarbij van begin af aan niet ontbreken. Bokshandschoenen beschermen niet alleen de eigen slaghand, maar beschermt ook de tegenstander voor gevaarlijke KO-slagen.

Voering en materiaal voor bokshandschoenen

Het gewicht van bokshandschoenen wordt in ons aangegeven. Hoe meer ons, des te zwaarder en sterker gevoerd de handschoenen zijn. Een dikke voering vermindert het gevaar op blessures. Daarom worden voor bokstraining graag dikke bokshandschoenen gebruikt. Bij damesboksen en bij amateurwedstrijden worden in de regel 10-oz-modellen gebruikt. Open bokshandschoenen zijn vooral geschikt voor training met apparaten of voor freefight-wedstrijden. Men heeft het voordeel, dat men de vingers bewegen kan en iets mee kan pakken. In het algemeen zijn leren handschoenen sterker en duurzamer dan bokshandschoenen van kunstleder. Bokshandschoenen voor kinderen en volwassenen, van topmerken zoals Adidas, Green Hill, Hammer & co. Nu via profi-sportshop voor de bokssport kopen – Ook passende trainingsaccessoires zoals stootkussens, boksbandages en zandzakhandschoenen of zandzakken en standbokszakken.