• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44099 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Functionele training

Functionele training: train kracht, snelheid en coördinatie

Functionele training betreft een alles omvattend trainingsconcept: U traint meer dan alleen enkele spiergroepen, in plaats daarvan spreekt u het gehele lichaam aan. Tijdens uw workout bij functietraining traint u uw natuurlijke bewegingen: dat geeft u meer kracht en fitness en u verbetert uw lichamelijke coördinatie en snelheid, versterkt uw banden en gewrichten.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Effectieve workout met kleine apparaten
De training van de functionele zone is zeer effectief. Ook wanneer de oefeningen zeer complex zijn: U heeft geen dure krachttoestellen nodig. In plaats daarvan kunt u uw workout met eenvoudige trainingsvoorwerpen uitvoeren. Er is bij functietraining een veelvoud aan oefeningen, waarvoor u niet meer nodig heeft als gewichtsballen, fitnessbars en elastische tubes. Voor fitnessstudio’s, personal trainers en sportverenigingen biedt een starterset een voordelige opstap. Deze kunt u combineren voor meer afwisseling in uw trainingsparcours. De starterkit is er voor ruimtes van verschillende afmetingen.

Functionele training voor veelzijdig gebruik
Functionele training kan in vele verschillende sporten als ondersteuning ingezet worden: verbeter de fitness van uw verenigingsteam: versterk spieren en gewrichten, verbeter de snelheid en de lichamelijke coördinatie van uw sporter. Functionele trainingen zijn zeer geschikt voor de revalidatiesport en fysiotherapie: ondersteun de beweeglijkheid van de revalidatiesporter. Bestel alles voor functionele training bij de Sport-Thieme webshop.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.