• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Lichaamsgewichtstraining

Bodyweight training: de training met zijn eigen lichaamsgewicht

Bodyweight training is een effectieve en intensieve training van het hele lichaam zonder bijkomende gewichten, werken alleen met eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht. In de online sportshop van Sport-Thieme vindt u een ruime keuze aan fitnessapparatuur van bekende fabrikanten zoals Perfect, Gymstick, Escape, MFT, Sport-Thieme en nog veel meer, die het trainen met zijn eigen lichaamsgewicht gevarieerd en doeltreffend maakt.

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Bodyweight training in de kleinste Fitnessstudio
Bodyweight training werkt voornamelijk met pure fysieke inspanning. Dit omdat je eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht het lichaam in alle oefeningen uitdaagt. Kleine helpers zoals de ligsteungrip, opdrukgrepen of met lucht gevulde fitnessapparatuur in de vorm van ballen of rollers, maken de hele lichaamsgewicht workout spannender. In de kleinste Fitnessstudio zijn 5 apparaten bij elkaar gebracht die men nodig heeft voor een effectieve Bodyweight training.
Sixpack? Yes, please!
Wie wil hem niet? Men heeft niet veel nodig om het te bekomen: een beetje discipline en de Six-pack kracht Ab Wheel Pro van Sport-Thieme. Het bijzondere aan deze buikspiertrainer is de veelzijdigheid. Dit fitnesstoestel is uitgerust met stevige handvatten en heeft pedalen om de voeten in te steken. Overigens verbeter je je balans en lichaamscontrole. Deze gewichtstrainer en vele andere trainingsapparatuur voor een goedgevormd lichaam vindt men hier Online bij Sport-Thieme!
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.