• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Halters

Halters & gewichten voor fitnesstraining

Fitness halters en passende gewichten voor haltertraining behoren tot de basisuitrusting bij gewichten-training en genieten een grote populariteit: lange halters, Haltersets, Halterstandaard, dumbells, vuisthalters, aerobic-halters of omvangrijke haltersets, bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze in verschillende gewichtsklassen voor fitnessstudio of thuis. Selecteer uw gewicht met dumbells: licht gewicht, gemiddeled gewicht of zwaar gewicht. Halters kopen hier op sport-thieme.nl!
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Fitness halters voor krachttraining en uithoudingsvermogen

Trainen met fitness halters versterkt doelgerichte spieren en stimuleert de algemene fitness. Bij aerobic- en gymnastiekles hebben korte vuisthalters of kogelhalters met kunststof bekleding zich reeds bewezen. Ze liggen goed in de hand en verhogen de intensiteit van de betreffende fitness-oefening. Aerobic-halters zijn in verschillende gewichtsklassen verkrijgbaar. De lichtste versie weegt slechts 0,5 kilo, de zwaarste uitvoering ligt meestal rond de 10 kilo. Voor krachttraining tot een belasting van 30 kilo adviseren wij korte halters met schijven van gietijzer. U heeft de keuze tussen halters, waarbij de schijven vast aan de stang gelast zijn, of halterstangen met verwisselbare gewichten. Bijzonder geliefd zijn de chromen halters of de klassieke zwarte van gietijzer. Voor een geluidsarme spiertraining in de studio adviseren wij u een halter met rubberen schijven te kiezen. Een ander voordeel: het materiaal is duurzaam en roestvrij.

Gewichten van topmerken

Browse door onze grote sortering halters van bekende merkfabrikanten. Halter-equipment, halterbanken en trainingsgewichten bestelt u gemakkelijk van huis uit. Wij leveren u van kleine dumbell tot grote haltersets, of het nu is voor een vereniging, praktijk of fitnesscenter. Voor functionele krachttraining met éénhand-halter zoals korte halter, Kettlebell, gymnastiekhalter of gewichtstraining met tweehand-halters zoals lange halters, SZ-halterstang of vibratiehalter: oefeningen met halters etc. kunnen voortreffelijk thuis getraind worden in een eigen krachtruimte of zelfs in de woonkamer. Onze tip voor het oefenen in een cursus: handige halterstandaards zijn een ideale trainingshulp: een goed overzicht van de beschikbare handgewichten zorgt ervoor dat de deelnemer snel een keuze kan maken uit alle dumbells.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.