• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34864 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Vloerbedekkingen

Vloerbedekkingen voor fitnessruimte & sportplaatsen

Goede sportvloeren zijn een belangrijke basis voor een gezonde training. Huppelen, draaien, sprinten, zich op de vloer laten vallen, bij een training beweegt men zich intensief. Dit stelt ook hoge eisen aan de bekleding van de sportvloer. Bij Sport-Thieme vindt u kwalitatieve vloerbedekking voor divers gebruik. Voor vloerbedekking van een fitnessstudio tot aan wedstrijdmatten.
Filter
Filter

Sportvloer kopen: de optimale bodembedekking voor uw training

Een vloerbedekking bij sport moet over de nodige stabiliteit beschikken, maar toch goede dempingeigenschappen hebben. Zo worden de gewrichten ontzien en de schokken bij gebruik van zware sporttoestellen geabsorbeerd. Vooral in fitnessstudio’s en sporthallen verhinderen goed gedempte sportvloeren hinderlijke geluidsoverlast, wanneer halters etc. op de vloer terecht komen. Belangrijk is bovendien, dat de sportvloer antislib en een hygiënische, afwasbare oppervlakte heeft, die zich gemakkelijk laten reinigen.

Vloerbedekking en wedstrijdmatten

In de omvangrijke shop van Sport-Thieme vindt u sportvloeren in verschillende uitvoeringen. Veelzijdig te gebruiken zijn modellen, die u van aparte tegel-elementen kunt samenstellen. Daarmee legt u uw sportvloer geheel variabel tot een gewenste oppervlakte. De aparte elementen grijpen als puzzelstukjes in elkaar en hoeven niet gelijmd te worden. Voor wedstrijdsporten adviseert men combineerbare Tatami-matten, die zich door een bijzonder hoge, elastische schok-absorptie kenmerken. Wedstrijdsportmatten kenmerken zich ook goed als veilige, zachte sportvloer voor kinderspeelplekken.