• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sporthorloges

Sporthorloges kopen: Veilig naar het trainingsdoel

Sporthorloges helpen u om op een optimaal belastingsniveau te trainen. Zo beschermt u zich tegen overbelasting en bereikt u zeker uw trainingsdoel. Sport-Thieme biedt een grote sortering hoogwaardige hartslagmeters in alle prijsklassen voor beginners en profs.
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Functies
Prijs
Type product
meer fitness artikelelen:
Close
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Functies
Prijs
Type product
meer fitness artikelelen:
Close

Ideaal hulpmiddel voor fitnesstraining
Kent u dat ook? U gaat driemaal in de week lopen, maar het gewenste effect om af te vallen blijft uit? Mogelijkerwijs ligt het eraan, dat u te snel of te langzaam jogt en niet voor een optimale vetverbranding traint. Daarom adviseren wij u het gebruik van een hartslagmeter. Deze meet de hartslag bij belasting tijdens de sport en helpt u daardoor de trainingsintensiteit perfect aan elk doel aan te passen. Ook in de fitnessstudio zijn hartslagmeters nuttige hulpmiddelen. Bij revalidatie dienen ze als controle, om overbelasting te vermijden.

Voor iedereen de juiste hartslagmeter
Wanneer u uw hartslag wilt meten, heeft u verschillende mogelijkheden. De meeste hartslagmeters werken met een borstgordel, die u direct op de huid draagt. Via sensoren meet deze continue uw hartslag en brengt de waarde draadloos over op polsmeter of een display. Deze modellen hebben het voordeel, dat ze zeer betrouwbaar zijn en constant meten. Er zijn ook hartslagmeters zonder borstgordel, die de hartslag door middel van het opleggen van de vinger meten. Daardoor krijgt u slechts een momentopname en geen langdurige meting.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.