Stepper

Steppers: Met deze fitnesstoestellen zet u alle krachten bij

Steppers brengen uw bloedsomloop op gang en zijn de perfecte fitnesstoestellen voor buik, benen en zitvlak. Train met een stepper flexibel thuis of gebruik de stepper in de fitnessstudio. De stepper is overigens de voorloper van de crosstrainer en streeft naar hetzelfde doel als fitness. Bij Sport-Thieme kunt u een grote sortering steppers ontdekken! Gebruik onze aanbieding en bestel vandaag nog.

Reebok® Core Board »

De Cord Board laat je zwoegen!
  • 3-dimentionaal, beweeglijk oppervlak
  • Oefen op evenwicht, beweeglijkheid en kracht
  • Twee instelbare stabiliteitsgraden
  • Draaibewegingen maken een afwisselende training mogelijk
Stuk € 259,00

meer informatie »

Reebok®
Filter
-5%
Kickboard

Kickboard

Stuk € 219,00
Nu slechts € 208,00
Filter

Steppers: Fitness puur!
Steppers zijn er in verschillende uitvoeringen. Ze simuleren het traplopen en trainen zo de kuiten, benen en zitvlak. Wist u, dat steppers de voorloper zijn van de geliefde crosstrainers? Crosstrainers gaan met hun harmonische bewegingen gewoon nog één stap verder. Een klassieke stepper is zeer geschikt voor een training thuis, omdat deze vaak meer plaats bespaard. In onze shop kunt u kiezen uit een veelvoud aan steppers: Aerobic stepper, grotere steppers, side-steppers, mini-steppers en steppers van grote sportmerken.

Steppers: Step-workout is efficiënt trainen
Bij trainen met de stepper en het stepboard worden niet alleen de spierpartijen getraind, maar er worden ook aardig was calorieën verbrand. Bestel vandaag nog en start morgen met uw training op de stepper!