• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Krachttoestellen

Krachttoestellen en krachtstations kopen

Krachtapparatuur zorgt voor een effectieve kracht- en fitnesstraining en ondersteunen de spieropbouw in de revalidatie-fase. Sport-Thieme biedt een hoogwaardige uitrusting voor krachttraining thuis, in de studio of bij fysiotherapie of het nu gaat over rugstrek- of beenpers-apparaten, bicepsbank of complete krachtstations. Bij Sport-Thieme vindt u aparte krachttoestellen maar ook meerdelige krachtstations en complete krachttoestellen-cirkels.
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Max. gewichtsbelasting
Elementen
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Max. gewichtsbelasting
Elementen
Prijs
Type product
Close

Krachttoestel voor effectieve krachttraining - ook voor thuis

Krachttraining kan veel verschillende doelen hebben van bodybuilding tot algehele verhoging van het fitness-level. Vaak staat ook een doelgerichte versterking van bepaalde spiergroepen vanwege gezondheidsredenen voorop. Zeer belangrijk is hierbij de versterking van de rompspieren, om rugpijn tegen te gaan of te voorkomen. Krachttoestellen helpen erbij krachttraining effectief gestalte te geven en door te voeren. Om blessures en verkeerde belasting te vermijden, is het noodzakelijk, dat u zich van tevoren exact laat informeren over de juiste instelling van de fitnesstoestellen voor krachttraining en de correcte uitvoering van de oefeningen. Sommige krachttoestellen voor thuis worden ook met trainingsvideo geleverd.

Krachttoestellen-cirkel en krachtstations

Cirkels bestaan uit meerdere krachttoestellen en een spaarpakket en zijn een goedkope oplossing, wanneer u een fitnessruimte in wilt richten. Krachtstations combineren verschillende oefenmogelijkheden in één krachttoestel-systeem en zijn daarom zeer geschikt als plaats besparende oplossing voor thuis of in kleinere ruimtes. Vaak bestaan ze uit een beenpers, beenheffer, een optrektoestel, een butterfly-machine en meer krachttoestellen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.