• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42879 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Loopbanden

Fitness Loopbanden in grote sortering voor beginners en profs

Loopbanden zijn populaire fitnesstoestellen, waarmee u kunt indoor joggen en walken. Verschillende loopafstanden en moeilijkheidsgradaties in schuinte of snelheid, verhogen de aantrekkelijkheid bij het lopen. Bij Sport-Thieme vindt u hoogwaardige loopbanden van merkfabrikanten, zoals Horizon Fitness, U.N.O., Technogym etc. Kijk nu eens rond bij de professionele toestellen voor de fitnessstudio of beginnersmodellen voor thuis.Hier uw nieuwe Loopband kopen.
Filter
Filter

Fitness Loopbanden: Indoor joggen is trendy

Een loopband is een goed alternatief voor trainen in de buitenlucht, wanneer het buiten nat en koud is. Juist in de winter is buiten lopen niet alleen ongezellig, maar wordt ook nog moeilijk gemaakt door mogelijk sneeuw en gladheid. Op de loopband in de fitnessstudio of als fitnesstoestel thuis in uw oefenruimte: overbrug de donkere, koude dagen en bereidt u effectief voor op het nieuwe seizoen. Loopbanden maken een afwisselende training mogelijk met minder gevaar op blessures. Daarbij kunt u uit verschillende, voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s kiezen of individueel snelheid en stijging instellen. Sommige loopbanden ondersteunen ook een hartslag gestuurde training, dat betekent dat u de intensiteit tijdens het lopen aanpast aan uw hartslagfrequentie. Onze aanbieding geldt voor professionele loopbandmodellen voor fitnessstudio’s tot voordelige loopbanden voor thuis. De hometrainervarianten zijn in de fitnesscatalogus met Homesport gekenmerkt.

Loopbanden kopen - Welke loopband is de juiste?

Zodat de loopbanden vloeiend, zonder schokken functioneren, heeft deze een motor nodig met voldoende capaciteit. Deze wordt bij de technische gegevens van elk model aangegeven en moet minstens rond 2PK zijn. Voor een training waarbij de gewrichten worden ontzien moeten loopbanden beschikken over een goed dempingsysteem. Bovendien is een loopband met een groot loopvlak comfortabel. Voor fitnessstudio’s, praktijkruimtes, verenigingen of scholen zijn de robuuste loopbanden voor continuebelasting beter geschikt.