• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  39897 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Gewichtsvesten & manchetten

Gewichtsvesten & gewichtsmanchetten: intensieve training

Gewichtsvesten & manchetten verhogen de intensiteit bij fitness- en conditietraining. Sport-Thieme biedt vele verschillende uitvoeringen van merkfabrikanten: gewichten om vast te maken aan armen of benen, gewichtshandschoenen voor de handen of vesten om aan het bovenlichaam vast te maken. Training met gewichten maakt zelfs eenvoudige oefeningen intensiever en effectiever. Ook voor training in het water vindt u bij Sport-Thieme geschikte gewichtsvesten en manchetten.
Filter
Filter

Gewichtsvesten & manchetten voor intensieve training
Juist voor oefeningen, waarbij men alleen het eigen lichaamsgewicht traint, kunnen gewichtsvesten & manchetten nuttige hulpmiddelen zijn. Door de verhoogde belasting stijgt ook de vetverbranding: een graag geziene bijwerking bij de conditietraining. Echter bij het trainen met gewichten moet u er altijd op letten, dat u niet teveel van uw lichaam eist. Minder is meestal meer, vooral bij soorten sport zoals joggen of oefeningen op de stepper, wanneer de gewrichten de extra kilo’s van de gewichtsmanchetten mee moeten nemen.

Daarop moet u bij gewichtsvesten & manchetten letten
Gewichtsvesten & manchetten moeten vast aan het lichaam zitten, zodat deze het trainen niet hinderen. Klittenband zorgt ervoor, dat ze variabel in wijdte kunnen worden ingesteld en perfect passen. Gewichtsmanchetten zijn er in verschillende maten en met gewichten van verschillende zwaarte. Gewichtsvesten hebben in de regel insteekmogelijkheden voor variabele gewichten, zodat u de gewichten zelfs helemaal naar wens en afmeting verdelen kan.