• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Swingstaven

Swingstaaf kopen: Ideaal voor uw fitnesstraining

Swingstaven zijn ideaal voor gezonde kracht- en coördinatietraining en training van het uithoudingsvermogen. Zij activeren daarbij ook de dieper liggende spieren. Het dient ter stabilisatie van de houding en ter versteviging van de rompspieren. Sport-Thieme biedt uw een kwalitatieve swingstick zoals van Flexibar of Bioswing in verschillende uitvoeringen. In onze webshop vindt u ook talrijke oefenboeken en trainings-Dvd’s voor swingstaven.
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close
Swingstaven: gezondheidsbewuste training van kracht en uithoudingsvermogen
Training met swingstaven heeft een vaste plek in het lesprogramma van fitnessstudio’s en sportverenigingen. Maar ook thuis of buiten kunt u met swingstaven effectief trainen. Daarbij houdt u de staaf in de hand en brengt deze met kleine impulsen aan het swingen. U kunt verschillende oefeningen uitvoeren in staande, zittende en liggende positie, terwijl u de swingstaaf in beweging houdt. Door het swingen kunnen ook de dieper liggende spieren geactiveerd en getraind worden. Op deze manier zorgen swingstaven voor een gezondheidsbewuste training van kracht en uithoudingsvermogen.

Swingstick van Flexibar, Bioswing etc.
Kwalitatieve swingstaven zoals de originele Flexibar vindt u bij Sport-Thieme ook in voordelige verenigingssets voor uw sportvereniging of fitnessstudio. Te leveren zijn 15 Flexibars, een handige opbergtas en trainings-Dvd’s. Ook passende standaards en ophangmogelijkheden voor swingstaven kunt u bij Sport-Thieme bestellen. Speciaal op gezondheid georiënteerd traint u met de Bioswing swingstaaf van Arzt Vitality. Bij dit sportapparaat kan de swingweerstand traploos versteld worden. Dempingelementen in de greep ontlasten de gewrichten. Van welke kwaliteit is deze swingstaaf Physiofit Bar? Men hoort altijd dat het origineel dus deze Flexibar swingstaaf de beste is... Kan de Physiofit Bar daar in meegaan? De Physiofit Bar is kwalitatief zeer hoogwaardig en in elk geval vergelijkbaar met een Flexibar. Hoe vind ik dan een voor mij passende swingstaaf? Het hangt altijd sterk af van uw behoefte, lichamelijke vereisten en ervaringen met swingstaven. Hoe korter de swingstaaf, de te moeilijker / intensiever is de oefening (Met uitzondering van de 100, omdat dit een therapiestaaf is) Bij elke staaf kan men dan nog individueel via een frequentieregelaar de sterkte instellen. Alles inbegrepen, is de 190 voor beginners en geoefende gebruikers. De 130 daarentegen voor gebruikers met sportambities en ervaren swingstaaf-gebruikers.