• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Jongleren

Jongleren: accessoires voor beginners en professionals

Jongleren is leuk! Ballen, knotsen, doekjes, ringen, diabolo’s etc. voor jongleren vindt u online bij Sport-Thieme. De omvangrijke jongleershop biedt een grote sortering aan jongleeraccessoires voor beginners en gevorderden, waaronder ook toestellen voor kinderen. Jongleren geeft geweldig plezier in de vrije tijd - alleen of in de groep.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Jongleren: accessoires voor groot en klein
Jongleren oefent op zowel kinderen als volwassenen een heel bijzondere fascinatie uit. Wanneer artiesten en straatacrobaten kunstig knotsen, borden of ringen door de lucht werpen en diabolo’s in de hoogte laten gaan, kijkt iedereen vol verbazing toe. En dan groeit de wens om het zelf een keer uit te proberen. Kinderen en jeugd trainen daarbij hun evenwicht en tevens het concentratie- en reactievermogen. Voor volwassenen heeft jongleren zeker ook een meditatieve en ontspannende werking.

Jongleerdoekjes, ballen en andere toestellen
Jongleren leren kan iedereen. Ideaal voor een gemakkelijk begin zijn de jongleerdoekjes, die in verschillende maten verkrijgbar. Ze zweven langzaam door de lucht, zodat u genoeg tijd heeft, zich op de bewegingen te concentreren. Juist bij groeps-jongleren met kinderen geven gekleurde jongleerdoekjes met weinig moeite een goed resultaat. Voor verder oefenen zijn er handzame jongleerballen, die men zonder problemen overal mee naartoe kan nemen. Jongleren met knotsen of borden vereisen wat meer handigheid. Geraffineerde trucs kunt u bij het jongleren met diabolo’s leren.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.