• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42232 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Slagspelen

Slagspellen: spelplezier voor groot en klein

Slagspellen voor recreatie en onderwijs Slagspellen voor sportonderwijs of voor spelplezier thuis bestelt u voordelig en ongecompliceerd bij Sport Thieme. De keuze in slagspellen is groot: van junior-tennis of badminton etc.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Slagspellen kopen: spelplezier voor groot en klein

Slagspellen leveren kinder-, jeugd- en volwassengroepen evenveel plezier. Men moet geen bijzondere techniek leren, maar kan al na een beetje oefenen met volle inzet spelen. Maar niet alleen in groepen worden slagspellen gespeeld. Het loont zich om minstens een slagspel in de vakantiekoffer mee te nemen. Want: aan het strand is beachball of badminton-tennis een welkome afwisseling voor luieren.

Slagspel in vele varianten

Bij Sport Thieme vindt u vele slagspellen, die u misschien nog helemaal niet kent. Heeft u al eens Indiaca gespeeld? Dit spel heeft Zuid-Amerikaanse wortels en wordt als recreatiespel steeds populairder. De indiacashuttle wordt met de vlakke hand over een net geslagen en hetzelfde als volleybal in een team gespeeld. Intussen is dit slagspel zelfs al een georganiseerde wedstrijdsport. De wedstrijd-indiacashuttles vindt u natuurlijk ook bij Sport Thieme. Ontdek nu de grote sortering: hier vindt u slagspellen voor kinderen en volwassenen in elke leeftijd.