• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42879 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafelvoetbalspel

Tafelvoetbalspel zorgt voor actie en plezier

Tafelvoetbal is het snelle spel met de kleine bal voor in een verenigingsgebouw, receatief centrum, horeca of schoolplein. U heeft de keuze uit vele verschillende voetbaltafels: voor binnen of buiten, met of zonder muntinworp: bij Sport-Thieme vindt u top-voetbaltafels voor elke toepassing. Ook reserve-onderdelen zoals spelfiguren, voetballen of lagers kunt u nabestellen.
Filter
Filter

Voetbaltafels als publieksmagneet

Waar voetbaltafels staan, ist altijd wel iets te doen. In een zwembad, jeugdcentrum of pauzelokaal: kinderen en volwassenen zijn net zo enthousiast voor dit gezellige spel van tafelvoetbal. Hier telt snelle reactie, behendigheid, techniek en tactiek. Daarbij is afwisselend spelplezier op elk niveau gegarandeerd. Het begin bij tafelvoetbal is gemakkelijk en zelfs kleine kinderen kunnen direct beginnen. Gevorderde spelers scoren met een verfijnde tactiek en balacrobatiek en leveren spannende matches bij tafelvoetbal-toernooien. Tafelvoetbal speelt men met z’n tweeën, vieren of met speciale XLvoetbaltafels zelfs in teams van 4 personen. Zeer polpulair zijn de Garlando voetbaltafels voor wedstrijden. De kleuren van de tafels zijn van klassiek houten design tot bonte voetbaltafels voor de kleine spelers. Tafelvoetbal kan altijd en overal.

Voetbaltafels voor binnen en buiten

Voor gebruik in openbare gebouwen zoals b.v. op scholen zijn zeer stevige houten voetbaltafels nodig. Let op versterkte wanden, een krasvast speelvlak en aanwijzingen voor een hoge belasting. Ideaal voor buiten is een voetbaltafel van weerbestendig polymeer-beton of thermoplastisch kunsthars. Modellen met glasplaat boven het speelvlak verhinderen, dat ballen zoek raken en maken vals spelen moeilijker. Deze varianten zijn ook zeer geschikt voor indoor-speelplaatsen of vakantieparken. Naar gelang het model leveren wij ook voetbaltafels met muntinworp.