• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44096 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Kindervoertuigen

Kindervoertuigen voor kinderdagverblijf, schoolplein etc.

Kindervoertuigen stimuleren de ontwikkeling en zetten aan tot fantasierijk spelen. Sport-Thieme biedt u kwalitatieve driewielers, klassieke steppen en auto‘s voor kinderen met een grote keuze aan merkartikelen van topklasse, zoals Winther, Puky, Pewi, Micro, Berg of Kettler. Kies een passend kindervoertuig voor bijzonder creatief en geraffineerd speelplezier bij crèches, kinderdagverblijven, op school etc.
Filter
Productgroep
Aantal kinderen
Merkartikelen
Leeftijdsgroepen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Aantal kinderen
Merkartikelen
Leeftijdsgroepen
Prijs
Type product
Close

Voertuigen vor kinderen: van driewieler tot Tridem

Kindervoertuigen zijn zeer goed afgestemd op vaardigheiden en behoeftes van kleine aankomende sporters. Stimuleer de ontwikkeling van motoriek, coödinatie en evenwicht van uw kleine en grote kinderen. Zij houden van succesbeleving, zich door eigen lichaamskracht voortbewegen en grenzen verleggen. Tegelijkertijd zijn kindervoertuigen veelzijdige speeltoestellen, die leiden tot een rollenspel vol fantasie, alleen of in een groep. Naast klassieke driewielers en steppen vindt u bij Sport-Thieme.nl ook bijzondere kindervoertuigen, die afwisselend en uitdagend zijn.

Bijzondere kindervoertuigen

Bij de geraffineerde Chili ligfiets sturen de kleine rijders door middel van gewichtsverlaging, een echte uitdaging voor de rechter en linker hersenhelft! Leuk voor gezamenlijk spelen in kindergroepen zijn kindervoertuigen, waarmee meerdere kinderen tegelijkertijd kunnen rijden. Bekijk nu de populaire: taxi-driewieler in rood, met aanhanger of een gekleurde Tridem-drie-persoons-driewieler. Geef nieuwe stimulans aan uw crèche, kinderdagverblijf of recreatieve instelling met kindervoertuigen van Sport-Thieme.nl. Voor elke leeftijd en elk formaat: breng beweging in de groep met scooters, loopfietsen, speelvoertuigen etc. Of maak uw werk aangenamer met een kinderbus en bolderwagen – Koop vandaag nog uw nieuw kindervoertuig bij sport-thieme.nl.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.