• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Biljart

Biljart. Alles voor de precisiesport

In de biljart-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft: hoogwaardige biljarttafels voor binnen en buiten, biljartkeus, biljartballen en passende biljartaccessoires. Biljart is een precisiesport, die langdurig spelpelzier garandeert – het maakt niet uit voor welke leeftijdsgroep. Beginners maken al snel hun eertse stoten, profs leveren verfijnde wedstrijden.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Winnen met verstand
Wie lukt het als eerste, alle ballen te laten verdwijnen? Biljart stelt hoge eisen en is bij grote en kleine spelers evenzo populair. Zelfs kinderen zijn erop gebrand, hun vaardigheden met keu en ballen te bewijzen. Daarbij merkt u snel, dat het bij biljart niet alleen gaat om vaardigheid, maar men ook het hoofd erbij moet houden. Want wie invalshoek en uitvalshoek maar ook de af te leggen afstand goed berekent, kan winnen. Ongeveer 35 biljart-spellen zijn er ondertussen. De meest populaire is poolbiljart, snooker en Carambolage.

Biljarttafels, biljartkeus en accessoires
Biljartaccessoires koopt u gemakkelijk via de Sport-Thieme webshop. Daar hebben wij alles voor u verzameld, wat u nodig heeft, om succesvol door te starten. Voor elke doelstelling hebben wij de keuze uit verschillende tafelmodellen voor binnen en buiten. Ook biljartkeus bieden wij in u verschillende uitvoeringen – van hout of beukvast fiberglas. Reserveballen, biljartkrijt, doekjes of schroefleder vindt u in de rubriek biljart-accessoires.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.