• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41800 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Massage

Massage: alles voor de therapie

Massage is een behandelingstechniek op therapeutische basis, waarbij mechanische prikkels op de huid, onderhuids het bindweefsel en de spieren uitoefenen. Bij Sport-Thieme vindt u een veelvoud aan professionele massageartikelen zoals massagebedden- en stoelen, handmassageapparaten en kleine apparaten en massagematten van uitstekende merkfabrikanten zoals Artzt Vitality, Blackrool.com, Pedalo, Sissel, Söhngen, Togu en Sport-Thieme
Filter
Filter

Massage-bedden voor in de praktijkruimte en voor onderweg
In ons assortiment vindt u alles omtrent het thema massage: de passende massagebedden – vast geïnstalleerd voor uw praktijkruimte of rustkamer. Opklapbedden kunnen na gebruik eenvoudig tegen de wand opgeklapt worden – optimaal voor kleine ruimtes. Voor masseurs en therapeuten, die veel onderweg zijn, zijn koffermassagebedden een ideale oplossing. De mobiele massagetafels van hout of aluminium zijn handig en eenvoudig in te klappen en transporteren. Daarbij heeft u ook comfortabele accessoires nodig, zoals gezichtsuitsparingen, hoofdsteunen, handsteunen en niet te vergeten de instelbare hoogte. Massagestoelen kunnen veelzijdig gebruikt worden bij fysiotherapie, revalidatie en ergotherapie.

Massage: ontspannen met massagematten en kleine accessoires
Massage- en acupunctuurmatten zorgen voor welbehagen en stimuleren de doorbloeding. Massagestoelen zorgen voor lichamelijke en mentale ontspanning. Kies hierbij uit twee verschillende massage-programma’s. Ook bieden wij u vele handmassageapparaten aan en kleine apparaten voor therapie en gebruik thuis, zoals elektronische massageapparaten, kunststof foamrollen voor massage en coretraining, massagestaven, massagerollen voor triggerpoint- en accupunctuur-massage en tevens noppenballen. Alles voor massage koopt u online bij Sport-Thieme.