• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Massage

Massageshop met grote keuze aan massageproducten

Uw nieuwe therapeutische massageapparaten vindt u hier in de Sport-Thieme massageshop. Ontdek onze grote keuze aan massagepoducten voor huid, onderhuid, bindweefsel en spieren. Koop nu massage toestellen voor fysiotherapeuten, kinesisten of masseurs. 
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Massage-bedden voor in de praktijkruimte en voor onderweg
In ons assortiment vindt u alles omtrent het thema massage: de passende massagebedden – vast geïnstalleerd voor uw praktijkruimte of rustkamer. Opklapbedden kunnen na gebruik eenvoudig tegen de wand opgeklapt worden – optimaal voor kleine ruimtes. Voor masseurs en therapeuten, die veel onderweg zijn, zijn koffermassagebedden een ideale oplossing. De mobiele massagetafels van hout of aluminium zijn handig en eenvoudig in te klappen en transporteren. Daarbij heeft u ook comfortabele accessoires nodig, zoals gezichtsuitsparingen, hoofdsteunen, handsteunen en niet te vergeten de instelbare hoogte. Massagestoelen kunnen veelzijdig gebruikt worden bij fysiotherapie, revalidatie en ergotherapie.

Massage: ontspannen met massagematten en kleine accessoires
Massage- en acupunctuurmatten zorgen voor welbehagen en stimuleren de doorbloeding. Massagestoelen zorgen voor lichamelijke en mentale ontspanning. Kies hierbij uit twee verschillende massage-programma’s. Ook bieden wij u vele handmassageapparaten aan en kleine apparaten voor therapie en gebruik thuis, zoals elektronische massageapparaten, kunststof foamrollen voor massage en coretraining, massagestaven, massagerollen voor triggerpoint- en accupunctuur-massage en tevens noppenballen. Alles voor massage koopt u online bij Sport-Thieme.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.