• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44084 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Aquafitness

Aquafitness stimuleert uw gezondheid

Aqua-fitness is een effectieve spieropbouw en training van het uithoudingsvermogen in het water. Bij Sport-Thieme vindt u een grote sortering aan passende trainingstoestellen voor een veelvoud aan moderne watergymnastiek-oefeningen op het gebied van aquajogging, aqua-Pilates, aquaboxing etc. Die ondersteunt u met doordachte details bij vele oefeningen en maken uw aquafitness-training nog effectiever.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Aquafitness: grote sortering trainingstoestellen

Aquafitness heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een ware trendsport. Reeds lang gaat het niet alleen meer om eenvoudige watergymnastiek, ook bij training in het water is er een veelvoud aan zeer efficiënte disciplines zoals aquajogging, aqua-Pilates of aquaboxing. Deze worden allemaal samen gevat onder de noemer aquafitness. Daarbij zorgt sport in het water voor een bijzonder effectieve spieropbouw en training van het uithoudingsvermogen, waarbij tegelijkertijd de gewrichten worden ontzien. In het water ondervindt het lichaam een opwaartse kracht, zodat het eigen gewicht in veelvoud wordt gereduceerd. Gewrichten worden daardoor duidelijk minder belast als bij oefeningen op het droge. Tevens is er bij joggen in het water meer weerstand als in de lucht. Bewegingen vereisen dus duidelijke meer spierkracht.

Effectief trainen met aqua fitness equipment 

In de grote sortering van Sport-Thieme vindt u professionele trainingstoestellen voor allerlei verschillende aquafitness-disciplines in ondiep of diep water. Attributen zoals jogginggordels of beendrijvers zorgen b.v. bij aquajogging voor meer drijfkracht. Halters of speciale handschoenen versterken tevens de waterweerstand en zorgen voor een effectieve training van arm- en bovenlichaam bij aquafitness.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.