• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41046 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Sportmatte

Sportmatten voor Yoga, Gymnastiek, Therapie en Turnen

Sportmatten worden voornamelijk gebruikt in gymnastiek, bij toestelturnen, grondoefeningen, kinderturnen, maar ook bij yoga en Pilates en in gevechtssporten zoals judo of worstelen. De speciale eigenschappen maken de landing van de atleet zo zacht en gewrichtsvriendelijk mogelijk. Vooral voor het gebruik van matten op school en in de club, is de juiste keuze van een hoogwaardige sportmat een absolute must. Ontdek je sport- en fitnessmat bij Sport-Thieme!

Filter
Filter

Sportmat kopen: met gepolsterde onderzijde

De sportmat is onmisbaar voor de veiligheid van elke sporter. De mat wordt voor veel doeleinden gebruikt. Tijdens het sporten garandeert de sportmat u een belangrijke valbeveiliging en dempt de impact na afsprongen of sprongen. Tijdens vloeroefeningen biedt de fitnessmat een zacht oppervlak. Bij kleuter turnen vormen sportmatten een zachte, goed geïsoleerde vloerbedekking waar kinderen van kunnen genieten. Daar waar bij kleuterturnen de isolerende functie en de hygiënische oppervlakteafwerking belangrijk zijn, hebben sportmatten voor gymnastiek een optimaal dempingsgedrag nodig.

Sportmatten: ontdek de juiste sportmat voor uw toepassing!

Voor sprongen en oefeningen die eindigen in een standhouding, moet de sportmat de impact optimaal opvangen. Bovendien moeten de sportmatten ook sterk genoeg zijn om niet te knikken tijdens de landing. De dikkere sportmat is ideaal voor opvangmat bij hogere sprongen of als valbescherming. Speciaal voor de kleuterschool en lagere school raden we lichtgewicht gymnastiekmatten aan. Deze kunnen de kleintjes zelf gemakkelijk dragen en ook opruimen. Maar ook voor yoga en Pilates kan je bij Sport-Thieme terecht voor de juiste sportmat. Surf gewoon door onze sportmattenshop! Bij Sport-Thieme ontdekt u hoogwaardige gymnastiekmatten voor de meest uiteenlopende toepassingen en koopt u gemakkelijk online!