• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Ballet & dans

Professionele uitrusting voor ballet en dans

Ballet en dans kan men het beste leren op scholen met een professionele uitrusting: met Sport-Thieme richt u uw balletschool of dansstudio in: snuffel eens langs de ritmische doeken, vlaggen en danszakken, die u aanzetten tot dans en beweging – bij ons wordt u vindingrijk.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Studio-inrichting voor ballet en dans
Onze spiegelwanden zijn speciaal geschikt in multifunctionele ruimtes, want de spiegels zijn inklapbaar en kunnen dankzij stabiele wieltjes eenvoudig verschoven worden. Voor verhoging van de veiligheid bestelt u het beste bij uw balletspiegel splinterfolie mee. Onze balletstang is ontworpen voor een dagelijks intensief gebruik. Bovendien leveren wij uw balletstangen uit essenhout naar wens – millimeter-precisie op maat. Onze muziekinstallaties voldoen aan de meest diverse vereisten. Koop een geschikte muziekinstallatie voor uw dansstudio.

Ballet en dans: Creativiteit en uitdrukking
Ballet en dans leven van choreografie. Verleen uw dans of balletoptreden een bijzondere uitstraling met onze kleurrijke vlaggen en katoenen doeken. Graag gekocht voor sport met senioren, want ze motiveren om mee te doen en zorgen voor plezier. Danszakken zijn er voor creatieve spellen, zoals een bewegingstheater. Deze stoffen voorwerpen zijn er ook in bijzondere neonkleuren, die in blacklight oplichten. Van ritmische vlaggen tot kristal-spiegelwand – koopt u alles rondom ballet en dans bij Sport-Thieme.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.