• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Balletspiegel

Balletspiegel voor fitness en dans

Balletspiegels voor elke dansruimte bestelt u eenvoudig online bij Sport-Thieme. Op de balletschool, in de fitnessstudio of in de klassieke danszaal: bij ons vindt u onbreekbare lichte spiegels voor wandmontage, massieve spiegelwanden op transportwielen om eenvoudig te verplaatsen en zwenkbare correctiespiegels voor individuele oefencontrole.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Close

Dansspiegel kopen: Vederlicht, in te klappen en verrijdbaar
Een ballet spiegel is een elementair bestandsdeel en elke ruimte, waarin gedanst wordt. Bij klassiek ballet, bij moderne dans en ook bij lichte gymnastiek is het van groot belang, de lichaamshouding alsmede de bewegingen in een spiegel te controleren. Niet overal is het echter mogelijk, een grote spiegelwand vast te monteren. Daarbij helpen onze inklapbare lichte spiegels en verrijdbare spiegelwanden: in een handomdraai veranderen ze elke turnhal en ook andere universeel gebruikte ruimtes in een ware danszaal.

Glasheldere, onbreekbare spiegel voor uw danszaal
Waar gehakt wordt vallen spaanders? Bij ons niet! Want bij balletspiegels wordt bij ons veiligheid groot geschreven. De controlespiegel uit kristalglas is over de gehele oppervlakte verlijmd en daardoor veilig. De spiegelwand kunt u optioneel met een splinterbeschermfolie beveiligen en bij onze lichte spiegel wordt helemaal geen glas gebruikt. Deze bestaat uit een hoogwaardige polyesterfolie, die op een aluminium frame gespannen is. Daarom biedt hij veel veiligheid met een glashelder spiegelbeeld. In ons assortiment vindt u gewoon alles, wat uw danshartje begeert.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.