• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Balletbarren

Balletbarren voor dansscholen, sporthallen en thuis

Balletbarren in professionele kwaliteit bestelt u snel en ongecompliceerd bij Sport-Thieme. U heeft de keuze uit vrijstaande balletinstallaties en balletbarren voor wandmontage. Passende balletaccessoires zoals wandhouder of balletspiegel zijn ook verkrijgbaar in onze ballet shop. Nu de juiste ballet barre kopen. 
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Balletbarren voor danstraining

Balletbarren zijn onmisbare accessoires voor danstraining met kinderen en volwassenen. Ze geven houvast bij het instuderen van posities en bieden een goede hulp voor opwarm- en strekoefeningen. In principe kunt u kiezen tussen twee opstellingen: balletbarren voor wandmontage worden met stabiele wandhouders vast aan de wand geschroefd. Passend montagemateriaal is meestal bij de levering inbegrepen. Balletbarren met staander kunt u daarentegen vrijstaand in de ruimte plaatsen.

Ballet barren kopen: verschillende hoogtes en lengtes

Naar wens, of u nu traint met kinderen of volwassenen, varieert de ideale opstel- c.q. montagehoogte voor balletbarren. Voor kinderen wordt een hoogte van ca. 87 cm. geadviseerd. Voor volwassenen ca. 110 cm. Bij vrijstaande balletbarren is er keuze uit modellen met vaste of vrij verstelbare hoogtes. Ook de lengte varieert - bij Sport-Thieme kunt u uw balletbar zelfs op maat laten produceren. Deze wordt dan op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd uit essenhout, wat niet krom trekt. In onze balletshop vindt u bovendien balletspiegels in verschillende afmetingen passend bij uw balletbarren.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.