• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42236 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Speel- & hindernisparcours

Spel- en hindernisbaan - leuke oefening voor kinderen

Kinderen hebben veel plezier in de spel- en hindernisbaan: met bewegingsspellen kunnen ze naar hartenlust rennen, springen, kruipen, balanceren of rijden met kindervoertuigen. De gevarieerde oefeningen verbeteren de balans, motoriek en perceptie van kinderen. Bij Sport-Thieme vind je oefenpaden voor kinderdagverblijven, peuterscholen, kleuterscholen, basisscholen, gehandicapten- en therapievoorzieningen. Bij Sport-Thieme kunt u hindernisbanen voor lichamelijke opvoeding, clubsport en therapie bestellen.

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Spel- en hindernisbaan: veelzijdige toepassingen
Bij ons vindt u een breed scala aan gevarieerde spel- en hindernisbanen: Trainingscursussen opzetten voor bewegingsparcours die de vaardigheden van kinderen bevorderen en het plezier in sport en activiteit overbrengen. De onderdelen van de verschillende parcours zijn ontworpen in een modulair systeem en kunnen met elkaar gecombineerd worden. De parcourselementen zijn geschikt voor spelletjes voor kinderen, zowel buiten als binnen in de turnhal.

Speel- en hindernisbaan in therapie
Op therapeutisch gebied kunt u spel- en hindernisbanen gebruiken om belangrijke motorische vaardigheden te bevorderen door kinderen op verschillende manieren hindernissen te laten overwinnen. Ook rollenspellen zijn mogelijk, waarbij sociale vaardigheden als afweging worden getraind en op speelse wijze regels worden meegegeven. Gebruik pylonen om een ​​parcours te bouwen waarmee de kinderen kindervoertuigen zoals scooters, driewielers of wielen moeten besturen. Bij Sport-Thieme kunt u een spel- en hindernisbaan kopen.