• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Oliver Badmintonracket 'RS Superior 300'

productinformatie
Oliver Badmintonracket 'RS Superior 300'
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE3055902 * € 48,99
do. 25.07 - ma. 29.07

1 stuks in voorraad

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het extreem robuuste Oliver badmintonracket 'RS Superior 300' is bijzonder geschikt voor gebruik bij schoolsport en voor beginners.
  • Voor schoolsport, beginners, recreatieve spelers
  • Zeer stevig frame met oversized hoofdvorm
  • Grafieten schacht voor meer kracht

Beschrijving van het product

Ideaal voor schoolsport

Oliver Badmintonsracket "RS Superior 300" – de perfecte keuze voor beginners
Het Oliver badmintonsracket "RS Superior 300" is zorgvuldig ontworpen met de behoeften van beginners en schoolgaande jongeren in gedachten. Dankzij het gebruik van hoogwaardig grafiet in de schacht, biedt dit racket een uitstekende krachtoverdracht tijdens het spel, waardoor spelers krachtige slagen kunnen maken. Het frame, gemaakt van een duurzaam composiet materiaal, is niet alleen robuust maar ook verrassend licht, wat bijdraagt aan een efficiënte en comfortabele handling. Dit composiet material wordt ook gebruikt in hoogtechnologische toepassingen zoals de bouw van fietsframes en vliegtuigvleugels. Met een gewicht van slechts 92 gram, staat dit racket garant voor een gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, ideaal voor diegenen die hun vaardigheden op de baan willen verbeteren.

  • Schachtflexibiliteit: Medium-stijf
  • Balance: Lichtelijk topzwaar
  • Besnaring: 22x23 cm

Dit badmintonsracket is de ideale keuze voor beginnende badmintonspelers die op zoek zijn naar een racket dat hen helpt hun spel naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van een duurzame constructie en optimale speeleigenschappen maakt de "RS Superior 300" een uitstekende aanvulling op de uitrusting van elke jonge of startende badmintonner.
Bent u op zoek naar een beginnersracket dat ook bestand is tegen intensieve trainingssessies? Koop dan het Oliver badmintonracket 'RS Superior 300'.

Technische details

Toepassingsgebied
School, Vrije tijd
Doelgroep
Volwassenen
Materiaal
Composiet
Materiaal handvat
Grafiet
Bladvorm
Array
Snaarspanning
8 kg
Lengte
66,5 cm
Gewicht
ca. 92 g
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.