• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  50898 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Gymnastiekhoepels

Gymnastiekhoepels: Niet alleen om de heupen draaien

Gymnastiekhoepels zijn allround-apparaten voor kinderdagverblijf, school en vereniging en bieden elke vorm van oefenmogelijkheid. Bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze aan klassieke gymnastiekhoepels voor elke gebruik of FIG-hoepels voor wedstrijden. Onze prijs-tip: Gymnastiekhoepels ø 50 cm plus opbergtas in een set.
Filter
Filter

Gymnastiekhoepels: al vele jaren een hit
Wie kent ze niet uit zijn eigen jeugd? Sinds vele jaren zijn gymnastiekhoepels populair in gebruik voor recreatie en gymnastiek. Gewoon om de heupen laten draaien, door de sporthal rollen of als hulpmiddel voor een spellen- en bewegingsparcours, gymnastiekhoepels zijn overal graag gezien. De hoogwaardige fabricage zorgt er tevens voor, dat de kunststof hoepels in water gebruikt kunnen worden.

Gymnastiekhoepels van hout en kunststof
Bij Sport-Thieme vindt u gymnastiekhoepels in verschillende uitvoeringen. Zowel de klassieke houten hoepels als ook de populaire vrolijk gekleurde kunststof hoepels zijn geproduceerd conform DIN 7912. Het hoekige profiel biedt een optimale grip en de attractieve kleuren nodigen elk kind en elke volwassene uit hiermee te spelen en te trainen. Voor wedstrijden vindt u de gymnastiekhoepels met FIG-certifcatie in verschillende modekleuren.