• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'

productinformatie
Nieuw
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Togu Pilatesrol 'Multirol - mijn yoga'
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2867205 * € 71,99
do. 25.07 - ma. 29.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Togu pilatesrol 'Multiroll - Mein Yoga' is de ideale aanvulling voor een breed scala aan yoga- en gymnastiekoefeningen in fitnessstudio's en verenigingen.
 • Voor verbetering van coördinatie, beweeglijkheid en evenwicht
 • Extra flexibel, belastbaar en afwasbaar materiaal
 • Bestanddelen volgens EU-richtlijn 2005/84/EG), latexvrij
 • Ruimtebesparend - past in elke trainings- en opslagruimte
Made in Germany

Beschrijving van het product

Array

Ontdek de Togu Pilates-Rol "Multiroll - Mijn Yoga": de sleutel tot een nieuwe dimensie in uw yoga-praktijk. Deze unieke Pilates-rol, geheel gevuld met lucht en vervaardigd uit het zachte en uiterst flexibele Ruton-materiaal, is ontworpen om uw functionele training, fysiotherapie-oefeningen en sensomotorische training naar een hoger niveau te tillen. Met een indrukwekkend draagvermogen tot 200 kg ondersteunt deze rol de ontwikkeling van stabiliteit, evenwicht en een correcte houding. Het is daarnaast een effectief middel om rugklachten te verminderen. Zijn veelzijdigheid maakt de Togu Pilates-rol een ideaal instrument voor groepslessen en gebruik in de sportschool. Dankzij de afmetingen van 80x18 cm is het opbergen geen probleem. Ruimte voor 25 Multirolls staat gelijk aan de ruimte die twee grote gymnastiekballen innemen.

 • Materiaal: Ruton
 • Afmetingen (LxB): ca. 80x18cm
 • Gewicht: 1,8 kg
 • Belastbaarheid: tot 200 kg
 • Kleur: Zwart
 • Inclusief: Pomp

Dit veelzijdige product is een uitstekende aanwinst voor iedereen die zijn yoga- of Pilates-sessies naar een hoger niveau wil tillen. Met zijn duurzaamheid en flexibiliteit biedt de Togu Pilates-rol "Multiroll - Mijn Yoga" de ideale ondersteuning voor een breed scala aan oefeningen en therapieën.
Ideaal yoga-accessoire voor gevarieerde yoga- en gymnastiekoefeningen
Met yoga kunt u voor uw klanten en patiënten een dagelijkse dosis balans creëren in het dagelijks leven. Van rug-yoga en fascia-yoga tot figuur-yoga – deze yoga-rollen beloven veelzijdige en gevarieerde oefeningen. Zittend of knielend – buik-, been- en bilspieroefeningen worden optimaal ondersteund door het gebruik van de Togu pilatesrol 'Multiroll - Mein Yoga'. De yoga-rol dient ook om de rugspieren te versterken en de concentratie en innerlijke rust te verbeteren. Met deze nieuwe fitness-rol bent u perfect uitgerust voor uw dagelijkse yoga-workout!

Of het nu voor uw yoga- of gymnastiek-workout is – deze veelzijdige yoga-rol is gewoon geweldig! Koop nu direct dit hulpmiddel voor gevarieerde trainingen op de grond – de nieuwe Togu pilatesrol 'Multiroll - Mein Yoga'.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.