• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45221 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Turboshot Trainings-stootkogel "Soft"

productinformatie
Turboshot Trainings-stootkogel "Soft"
Turboshot Trainings-stootkogel "Soft"
Turboshot Trainings-stootkogel "Soft"
Turboshot Trainings-stootkogel "Soft"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2853101 * € 67,99
vr. 19.07 - di. 23.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Turbo-shot Trainings-stootkogel "Soft" is een didactische training stootkogel die zowel outdoor als in de hal kan worden gebruikt.

  • Speciaal voor de eerste stappen in kogelstoten
  • Kan ook zonder bescherming in de hal worden gebruikt (bijv. Mat)
  • Met markeringen voor de positie van de greep
  • Ook als medicine bal bruikbaar
  • Compatibel met de turbohamer

Beschrijving van het product

Ontwikkeld door een professional

De Turboshot Oefenstootkogel "Soft" biedt een duurzame oplossing voor trainingsdoeleinden in de wereld van het kogelstoten, ontworpen met de expertise van tweevoudig wereldrecordhouder in de atletiek, Tom Petranoff. Deze oefenstootkogel, vervaardigd uit stevig rubber en gevuld met gel, is speciaal ontwikkeld voor de training van beginners in scholen en sportverenigingen. De Turboshot onderscheidt zich met een unieke, gripvaste oppervlaktestructuur, die doet denken aan de huid van een haai, wat zorgt voor een optimale ligging in de hand. Een speciale markering voor de vingers op de kogel helpt de atleten om de juiste grip te vinden, wat essentieel is voor zowel precisie als afstand in de discipline van het kogelstoten. Deze trainingskogel is perfect inzetbaar zowel indoor als outdoor, zonder zorgen over verkleuringen of schade aan de vloer. Voor trainingen die variatie vereisen, kan de Turboshot "Soft" ook dienen als een alternatief voor een traditionele medicijnbal.

Weitere Details:
  • Materiaal: Rubber met gelfülling
  • Kleur: Blauw-Rood-Wit

De Turboshot Oefenstootkogel "Soft" is een schitterende keuze voor beginners die hun vaardigheden in het kogelstoten willen ontwikkelen. Met zijn innovatieve design en multifunctionele inzetbaarheid biedt het een solide basis voor zowel trainingssessies in de open lucht als binnen faciliteiten.
Ontwikkeld voor beginners door atletiekprofessional Tom Petranoff
De Turbo-shot Trainings-stootkogel "Soft" werd ontwikkeld door Tom Petranoff. Tom is een voormalig tweevoudig wereldrecordhouder (99,72 m) in het speerwerpen en driemaal Olympisch kampioen. Hij is de eigenaar van Throwing Zone Athletics en staat bekend als de uitvinder van de Turbohamer, die u ook in ons assortiment kunt vinden. Tom coacht de jongeren en weet wat belangrijk is in de kogelstoten. Met de Turbo shot heeft hij een stootkogel ontwikkeld waarmee je protégés tegelijkertijd kracht en werptechniek trainen.

Betaalbaar, veilig, duurzaam en bewezen - deze stootkogel voor beginners is een geweldige keuze. Bestel de Turbo-shot Trainings-stootkogel "Soft" voor de volgende trainingssessie.


Technische details

Toepassingsgebied
Indoor, Outdoor, Training
Doelgroep
Club, School
Materiaal
Rubber
Materiaal vulling
Gel
Diameter
180 mm
Gewicht
1,8 kg
Kleur
Blauw-Rood-Wit
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.