• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Bänfer Beschermhoes voor Springtafel "ST-4 Exklusiv"

productinformatie
Nieuw
Bänfer Beschermhoes voor Springtafel "ST-4 Exklusiv"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2876102 * € 409,–
wo. 04.09 - wo. 11.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Veiligheidspadding voor de Bänfer Springtafel "ST-4 Exclusief" – voor verhoogde veiligheid tijdens het springen
Voor een optimale veiligheidsverhoging van uw springervaring, introduceert Bänfer de veiligheidspadding voor de Springtafel "ST-4 Exclusief". Deze padding, vervaardigd uit zacht zeildoek-polyester, is moeiteloos met klittenband aan de springtafel te bevestigen. Het biedt niet alleen direct een veiligere springomgeving door het verminderen van het risico op blauwe plekken, maar het draagt tevens bij aan de FIG-certificering van uw Bänfer springtafel. Dit maakt het mogelijk om de tafel tijdens wedstrijden te gebruiken. Bovendien minimaliseert deze beschermende padding de slijtage aan de springtafel en draagt zo bij aan een langere levensduur.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% zeildoek-polyester
  • Afmetingen (LxBxH): 62x45x89 cm
  • Gewicht: 5 kg
  • Kleur: Blauw

Deze hoogwaardige padding is ontworpen om de veiligheid en duurzaamheid van uw springapparatuur te vergroten, wat essentieel is voor elke gymzaal of trainingsfaciliteit gericht op turnen en andere springdisciplines. Met zijn makkelijke bevestiging en trillingsdempende eigenschappen is het een must-have voor elke sportomgeving die waarde hecht aan veiligheid en kwaliteit.

Dit beschermende element voor de Bänfer springtafel "ST-4 Exclusief" is een waardevolle toevoeging voor iedere trainingsruimte, perfect voor het verhogen van zowel veiligheid als comfort tijdens het springen.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.