• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41618 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Babypool, 4-delig

productinformatie
Babypool, 4-delig
Babypool, 4-delig
Babypool, 4-delig
Babypool, 4-delig
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE1827705 * € 645,–
wo. 07.06 - wo. 14.06
Ook verkrijgbaar in de volgende sets

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met het babybad en het daarbij aansluitende ballenbaan creëer je een ideale speelruimte voor de kleintjes in je instelling.
 • Ideaal speeltuig voor de kleinsten!
 • Omvangvermogen ca. 500 ballen

Beschrijving van het product

Met de babypool en de daarbij aansluitende ballenbaan krijgen de kleinsten in uw inrichting een ideale speelplaats.Afgestemd op hun grootte bedraagt de hoogte van de elementen slechts 20 cm. Het poolgedeelte heeft een gesloten onderkant, vulvermogen ca. 500 ballen1277601 (apart te bestellen). De daarbij aansluitende ballenbaan vangt de ballen op die erover vliegen en stimuleert de kleintjes de ballen kruipend te vervolgen. Het kwartcirkelplateau kan als speelplatform dienen of als stop voor de babypool. Ook zonder ballen is de babypool een belevenis voor de kinderen en kan bijvoorbeeld als kruipeiland dienst doen. Buitenafmetingen ca. 180x180x20 cm; kwartcirkelplateau: beenlengte ca. 90 cm, 20 cm hoog.
Levering in de afgebeelde kleuren, speciale afmetingen en andere kleurcombinaties op aanvraag.
Babybad: spelen en ontspannen voor de kleintjes
Met het babybad creëer je een sfeervolle speelplek in kinderdagverblijf en crèche. De kinderen kunnen het kleurrijke kruiplandschap verkennen en waardevolle bewegingservaringen opdoen. Het bad en de balletjes geeft de kleintjes veel plezier. Hier kunt u wild spelen en daarna ontspannen.

Met het babybad en de daarbij aansluitende ballenbaan creëer je een ideale speelruimte voor de kleintjes in je instelling. Bestel nu bij Sport-Thieme.

Produkt-beoordeling
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.