• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Boomwhackers Klankbuizen-set "School Basic"

productinformatie
Boomwhackers Klankbuizen-set "School Basic"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2790901 * € 145,–
do. 18.04 - ma. 22.04

5 stuks in voorraad

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Boomwhackers Basic School Set biedt u vele mogelijkheden voor vroege muziekeducatie op de kleuterschool en muzieklessen op school.
  • Ideaal om in een groep muziek te maken
  • Scholen set met in totaal 28 geluidsbuizen
  • Met 2 sets Octavator Caps (16 stuks in totaal)
  • Bevordert gehoor en tact
  • Incl. praktische transport- en opbergtas

Beschrijving van het product

Boomwhackers Basic School Set: Praktisch muziek overbrengen
De Boomswhackers Basic School Set inspireert kinderen en tieners voor muziek. De set bestaat uit 28 kunststof geluidsbuizen - 3x C, 1x Cis, 3x D, 1x Dis, 3x E, 2x F, 2x Fis, 3x G, 1x Gis, 3x A, 2x Ais / Bb, 2x B / H en 2x C. De geluidsbuizen hebben een kleurcode. Hoe korter de plastic buis, hoe hoger het geluid. De compilatie bevat ook 2 sets Octavator Caps (16 stuks in totaal). Je plaatst simpelweg de dopjes aan het ene uiteinde van de buis, die hem een ​​octaaf lager stemt. De meegeleverde Boomwhackers Bag - een praktische tas - is ideaal voor opslag en transport.

Boomwhackers Basic School Set: Iedereen kan muziek maken
De Basic School Set maakt het mogelijk - iedereen kan muziek maken. Om melodieën in een groep te spelen, is het nodig om ze op te splitsen. Dit komt door de Boomwhackers zelf: iedereen kan maximaal 2 geluidsbuizen spelen. De muzikanten leren op het juiste moment te gebruiken. Je brengt de basisprincipes van onderwerpen als melodie en ritme op een voorbeeldige manier met plezier en plezier over. Daarnaast kan het groepsbewustzijn worden versterkt. Dit biedt vele andere mogelijke toepassingen - van teambuilding tot therapeutische doeleinden.

Product details:
  • Set van 28 kunststof geluidsbuizen - 3x C, 1x Cis, 3x D, 1x D plat, 3x E, 2x F, 2x Fis, 3x G, 1x G scherp, 3x A, 2x A scherp / Bb, 2x B / H, 2x C , 16 Octavator-doppen, 1 Boomwhackers-tas

Boomwhackers Basic School Set - Klinkt goed]
Boomwhacker bestaat uit de Engelse woorden "boom" wat "geluid" betekent en "to whack" voor "to beat". Het "hitting" beschrijft hoe het geluid wordt gegenereerd: de plastic buizen kunnen tegen elkaar worden getrommeld of op de vloer of een oppervlak zoals de rand van een tafel. Afhankelijk van het soort materiaal dat u raakt, verandert het timbre, de toon blijft hetzelfde. Door de dop (Octavator Cap) aan een geluidsbuis te bevestigen, stem je deze een octaaf lager af.

Koop vandaag nog de Boomwhackers Basic School Set.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.