• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44096 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Meetlinten

Meetlinten voor verspringen, kogelstoten etc.

Bij atletiek gaat het vaak maar om enkele centimeters: of het nu gaat om verspringen, bij kogelstoten of bij discuswerpen. Des te belangrijker is een juist meetlint om exact te meten. Bij Sport-Thieme vindt u meetlinten voor school- en verenigingssport in verschillende lengtes. Meetlinten van glasfiber en stalen vezels met centimeterweergave. Glasvezel meetbanden met zowel aan een kant als aan beide zijden centimeterweergave in een behuizing of op een frame.Hier vindt u informatie over de prijs en het bereik voor haar meetlint hier bij sport-thieme.nl
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Ook interessant:
Close

Lengte van een meetlint

Meetlinten met glasvezel zijn er in een lengte van 10,15,20, 25 en 50 meter. Deze sportmeetlinten voldoen aan de EG-voorschriften Klasse II en hebben een tolerantie van ± 2,3 mm op 10 m. Naar gelang het te bereiken doel bestelt u uw meetlint eenzijdig of tweezijdig bedrukt met centimeterweergave. Glasvezel meetlinten zijn in 50 m lengte verkrijgbaar of op een afrolbaar frame. Stalen meetlinten zijn er in de lengte van 10, 25 en 50 m in een afrolbare behuizing. Vanaf 50 m zijn de meetlinten op een frame met een ergonomisch gevormde greep. Meet bij atletiek of bij wedstrijden op school exact en betrouwbaar.

Weerbestendig en uitstekend af te lezen

Met onze meetlinten zit u aan de goede kant: exact meten bij uw atletiekwedstrijden, zoals jeugdkampioenschappen. Ook kunnen meetlinten gebruikt worden als afstand-meettoestel voor uw sportinstallatie en zelfs voor het uitmeten in uw verenigingsgebouw, op straat of op het grasveld. Het stalen meetlint in ons assortiment is beschermd tegen roest en corrosie. De afleesbaarheid is bij alle meetlinten uitstekend, zowel van staal als van glasvezel. En wanneer 100 m niet genoeg is: met onze afstandsmeter kunt u tot 99.999 m meten. Uw perfecte meetlint en nog veel meer hier in onze shop. Meetlinten koopt u online bij Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.