• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Aqualining-Set

productinformatie
Nieuw
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Aqualining-Set
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2472502 * € 9234,–
wo. 15.05 - wo. 22.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Het Aqualining-Set combineert sportieve activiteit met een flinke dosis plezier. Dit pakket is speciaal ontworpen voor gebruik boven zwembaden en omvat onder meer een slackline, hoogwaardige houders, valbeschermingselementen en een gecertificeerd spanningsysteem. Veiligheid staat voorop, waardoor alleen de beste materialen gebruikt worden die voldoen aan de strenge normen voor zwembaden, evenals de roestvrijstaal- en slacklinevoorschriften. Dit Aqualining-Set is bovendien beschermd door patenten. Voor de installatie is het noodzakelijk dat het zwembad een maximale breedte heeft van 21 meter, een minimale diepte van 1,25 meter en dat er aan beide zijden van de slackline ten minste 3 meter vrije ruimte is. Er zijn twee boringen nodig voor de bevestiging aan de zijkanten van het zwembad. Na een professionele montage door de fabrikant, kan de slackline snel en veilig over het zwembad gespannen worden.

Vereisten:
  • Maximale zwembadbreedte: 21 meter
  • Minimale waterdiepte: 1,25 meter
  • Vrije ruimte: Minimaal 3 meter aan beide zijden van de slackline

Een Aqualining-Set is een uitstekende keuze voor wie sportiviteit wil combineren met plezier, zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit. Het biedt een unieke uitdaging en zorgt voor een frisse dynamiek in elk zwembad.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.