• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42911 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Zwemplezier

Zwemplezier voor kinderen en volwassenen

Zwemplezier voor het hele gezin in de tuin of en het zwembad vindt u bij Sport-Thieme in grote sortering. Zwemeilanden of grote zwemmodules, in het zwembad of aan het strand is zwemplezier voor kinderen en volwassenen gegarandeerd.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Zwemplezier voor grote en kleine badgasten

Met onze grote sortering waterspeelgoed bieden wij u zwemplezier voor het hele gezin. Van een zwembadje in de tuin tot een binnenzwembad - in de Sport-Thieme zwemshop vindt u de juiste artikelen voor grote en kleine badgasten. Verander uw zwembadje of het gehele binnenzwembad in een paradijs om in te plonsen, dollen en spelen! Met opblaasbare grote voorwerpen, zwemeilanden, duikspellen en diverse andere producten kent uw zwemplezier geen grenzen.

Zwembadaccessoires van professionals

Kleine en grote badgasten zullen van de watermodules in het water houden en zich als een magneet aangetrokken voelen – zwemplezier voor het hele gezin. Zwemplezier voor elke badafmeting, elk strand en elke tuin. Een saaie watervlakte wordt een borrelend bekken met gegarandeerd plezier waarbij u de ogen niet droog houdt – dus echt zwemplezier made by Sport-Thieme!