• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Zwemplezier

Zwembad accessoires voor kinderen en volwassenen

Of het nu gaat om waterglijbanen, zwemeilanden, zwemnoodles of watertrampolines - bij Sport-Thieme vind je een grote keuze aan zwembad accessoires & kleine apparaten voor zwemplezier. Kies uit topmerken voor aquafun zoals Aquaglide, Airkraft, Comfy, Waboba, Sunflex & BECO!
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Zwemplezier voor grote en kleine badgasten

Met onze grote sortering waterspeelgoed bieden wij u zwemplezier voor het hele gezin. Van een zwembadje in de tuin tot een binnenzwembad - in de Sport-Thieme zwemshop vindt u de juiste artikelen voor grote en kleine badgasten. Verander uw zwembadje of het gehele binnenzwembad in een paradijs om in te plonsen, dollen en spelen! Met opblaasbare grote voorwerpen, zwemeilanden, duikspellen en diverse andere producten kent uw zwemplezier geen grenzen.

Zwembadaccessoires van professionals

Kleine en grote badgasten zullen van de watermodules in het water houden en zich als een magneet aangetrokken voelen – zwemplezier voor het hele gezin. Zwemplezier voor elke badafmeting, elk strand en elke tuin. Een saaie watervlakte wordt een borrelend bekken met gegarandeerd plezier waarbij u de ogen niet droog houdt – dus echt zwemplezier made by Sport-Thieme!
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.