• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Malmsten Zwemlijn-randbescherming 'Lane Line Slider'

Beschermt zwemlijn en zwembadrand

productinformatie
Malmsten Zwemlijn-randbescherming 'Lane Line Slider'
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2450302 * € 349,–
vanaf 4 elk € 329,–
di. 16.07 - di. 23.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


[De Malmsten zwemlijnglijder "Lane Line Slider" is een grote hulp bij het opzetten en afbreken van de Malmsten wedstrijdzwemlijn.
  • Laat lijnen soepel in en uit het zwembad glijden
  • Materiaalsparende op- en afbouw van Competitor-lijnen
  • Langere levensduur
Made in EU

Beschrijving van het product

Malmsten "Lane Line Slider" - de hulp bij het gebruik van Malmsten lijnen
Hoe klein en onbeduidend de Malmsten "Lane Line Slide"r er ook uit ziet, deze slimme uitvinding is een grote hulp bij het opzetten en afbreken van Malmsten zwemlijnen. Plaats de "Lane Line Slider" gewoon op de rand van het zwembad - een rubberen rand beschermt het zwembad en zorgt voor een glijvrije stand - leg de lijn over de glijder en ruim het apparaat nadien weer weg. Omdat de zwemlijnenglijder in L-vorm over de rand van het zwembad ligt, kunnen de drijvers van de lijn niet meer aan de zwembadrand vasthaken. Een persoon kan de lijn alleen vlotjes op- en afbouwen en er is geen tweede persoon nodig om de vierkante lijn weer los te maken. Daardoor worden op- en afbouw van zwembaden niet alleen sneller en makkelijker, maar ook materiaalsparender - noch de zwembadrand, noch de zwemlijn kan zo bij de transfer tussen zwembad en haspel beschadigd worden. Of u nu een zwembad voor een zwemwedstrijd voorbereidt of in aansluiting daaraan weer in de normale toestand moet brengen - vooral bij meerdere afgebakende zwembanen en regelmatig bewegen van de zwemlijnen, zal u de Malmsten Lane Line Slider al snel niet meer willen missen.

Product details:
  • Gemaakt van sterk kunststof, zonder randen, bijzonder robuust
  • Gewicht: 1,7 kg
Haal de kleine helper, die de op- en afbouw van de Malmsten wedstrijdzwemlijnen vergemakkelijkt en de levensduur van de wedstrijdlijnen evenals de zwembadranden verhoogt - de Malmsten zwemlijnenglijder „Lane Line Slider“!

Technische details

Toepassingsgebied
Buitenzwembad, Zwembad
Materiaal
Kunststof
Maat
62x38x44 cm
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.