• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42783 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Zwembadaccessoires

Zwembadaccessoires voor binnen- en buitenzwembaden

De zwembad accessoires van Sport-Thieme omvatten een compleet all-round zorgeloos pakket voor alle binnen- en buitenzwembaden. Het uitgebreide aanbod varieert van de basisuitrusting tot evenemententoebehoren en wedstrijduitrusting voor zowel badmeesters, redders, zwemcoaches en trainers.
Filter
Filter

Grote keuze in de Sport-Thieme Zwembad-Shop
Om ervoor te zorgen dat uw zwembad aan de hoogste normen voldoet, heeft u de juiste apparatuur nodig. Er zijn veel aspecten waarmee rekening moet worden gehouden: allereerst de veiligheid van de zwemmers. Badmatten moeten er voor zorgen dat men niet uitglijdt op de natte vloeren en voorkomt al zo ongevallen. Reddingmateriaal zoals ringen, touwen en staven mogen natuurlijk niet ontbreken in een zwembad. Comfort buiten het zwembad wordt gegarandeerd door comfortabele zwembadstoelen en goed uitgeruste kleedkamers. Zwembaden zijn niet alleen sportfaciliteiten, maar ook plekken voor plezier, ontspanning en wellness-oases. Met zwembadaccessoires zoals waterglijbanen, pontons of spuitende dierenfiguren, kan u grote en kleine zwemmers altijd nieuwe attracties bieden.

Zwembadtoebehoren voor wedstrijd en training
Ook voor wedstrijdsport vindt u een professionele uitrusting bij de zwembadaccessoires van Sport Thieme. Er zijn wedstrijd conforme startblokken en springplanken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Van de baanteller tot de valse startindicator, men vindt alles wat nodig is voor wedstrijdsporten in water. Goed doordachte opslagsystemen zorgen voor orde in en rond het zwembad. Springplank, reddingmateriaal, badmatten, kleedkamers of lockerkasten – Sport-Thieme heeft de juiste zwembadaccessoires.