• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Evenwichtsbalk voor Lüneburger Stegel

productinformatie
Nieuw Set
Sport-Thieme Evenwichtsbalk voor Lüneburger Stegel
Art.-nr. Prijs (3-delige set) Levertijd Aantal (3-delige set)
W0-IE2922401 * € 552,–
di. 28.05 - do. 30.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

De Sport-Thieme Balancebalk voor Lüneburger Stegels – Een klassiek turntoestel

De balancebalk van Sport-Thieme, ontworpen voor Lüneburger Stegels, biedt een breed scala aan balanceringsmogelijkheden dankzij zijn ingenieuze ontwerp. Start met balansoefeningen op de lager gelegen balk en verhoog geleidelijk de hoogte om de uitdaging te vergroten. De balken kunnen veilig op de blokken worden bevestigd met de meegeleverde steunbeugels. Of het nu binnen in de gymzaal of buiten op het schoolplein is, deze balancebalk vervaardigd uit stevig hout, staat garant voor duurzaamheid en plezier op elke locatie. Kinderen zullen met veel enthousiasme hun balansvaardigheden ontwikkelen.

Het succesvol balanceren op de Lüneburger Stegel-balk bereidt turners uitstekend voor op het evenwicht bewaren op een competitiebalk. Let op: levering is exclusief bokken, ladder, glijplank en matten.

Productdetails:
  • Materiaal: Hout
  • Afmetingen (LxBxH): 400x80x80 cm
  • Gewicht: 15 kg per balk

Deze balancebalk is ideaal voor scholen en verenigingen die hun turnapparatuur willen uitbreiden met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig toestel. De stevigheid, gecombineerd met de aanpasbare hoogte, maakt het een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van balans en coördinatie bij jonge turners.

Dit klassieke turntoestel is een must-have voor elke turnvereniging of onderwijsinstelling die het belangrijk vindt om kinderen op een leuke en uitdagende manier te laten groeien in hun motorische vaardigheden.

Technische details

Toepassingsgebied
Indoor, Outdoor, School

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.