• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"

productinformatie
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Boomwhackers Klankbuizen-set "Boomophone"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2791005 * € 91,99
vr. 19.07 - di. 23.07

4 stuks in voorraad

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Boomwhackers Boomophone heeft 6 geluidsbuizen die zijn bevestigd aan een plastic doek - je kunt de Boomwhackers Boomophone bespelen als een xylofoon met het bijgeleverde paar drumsticks.

 • Diatonische set Boomwhackers c1 - c2
 • Bespeelbaar als een xylofoon
 • Breng eenvoudig muzikale combinaties over
 • Ideaal voor vroege muzikale opvoeding
 • Incl. liederen boek met Engelse kinderliedjes

Beschrijving van het product

Speel gewoon "Boomwhackers"

Boomwhackers Boomophone: De veelzijdige klankbuizen
Ontdek de harmonieuze veelzijdigheid van het Boomwhackers Boomophone set. Dit set omvat 6 percussiebuizen van verschillende lengtes; hoe korter de buis, hoe hoger de toon. De verschillende toonhoogtes zijn gemakkelijk te herkennen aan de daarbij behorende kleur. Door de meegeleverde dop, de zogenaamde Octavator-Cap, op een van de Boomwhackers te plaatsen, kunt u de toon met een octaaf verlagen. Deze 6 klankbuizen zijn bevestigd op een kunststof vel, waardoor u ze, net zoals een xylofoon, bespeelt met de meegeleverde kloppers.

Productdetails:
 • Materiaal Boomwhackers: Kunststof
 • Inclusief 1 diatonische reeks Boomwhackers c1 - c2, 1 paar kloppers, 1 dop (Octavator-Cap), liedboek met Engelse kinderliederen en een tas van 100% katoen
 • ø 4,5 cm

De Boomwhackers Boomophone is een ideale toevoeging aan het muziekonderwijs of workshops waarbij creativiteit en muzikaliteit voorop staan. De kleurcode maakt het nog toegankelijker om muziek te leren lezen en spelen, wat bijdraagt aan een leerrijke en plezierige ervaring.

Dit innovatieve muziekinstrument biedt een ongeëvenaarde ervaring in het muziekonderwijs of creatieve workshops. Het is mishandeling om de melodieuze en visuele lol die de Boomwhackers Boomophone biedt, met een duidelijke herkenning van de toonhoogte op kleur, waardoor het toegankelijk en educatief waardevol is voor gebruikers van alle leeftijden.
Boomwhackers Boomophone - Maak gewoon geluiden
Boomwhackers staat voor "Boom" en "Wackers" gaat terug naar "to whack" voor "to beat". De "hitting" beschrijft hoe het geluid wordt gegenereerd. Sla de plastic buizen tegen elkaar of op de grond of een oppervlak zoals de rand van een tafel. Afhankelijk van het soort materiaal dat u raakt, verandert het timbre, de toon blijft hetzelfde. Door de dop (Octavator-Cap) aan een geluidsbuis te bevestigen, stem je deze een octaaf lager af.

Neem de plastic buisjes die klinken en bestel de Boomwhackers Boomophone van Sport-Thieme.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.