• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Deksel voor grondbus

productinformatie
Nieuw
Sport-Thieme Deksel voor grondbus
Sport-Thieme Deksel voor grondbus
Sport-Thieme Deksel voor grondbus
Sport-Thieme Deksel voor grondbus
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2791904 * € 4,99
di. 30.07 - do. 01.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in EU

Beschrijving van het product

Sluitdop van Sport-Thieme voor bodemhuls:

Als u op zoek bent naar een manier om uw bodemhulzen netjes en veilig af te sluiten, dan biedt de sluitdop van Sport-Thieme de perfecte oplossing. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze sluitdop bestand tegen de elementen en regelmatig gebruik. Met een diameter van ongeveer 85 mm, past de dop naadloos op de standaard bodemhulzen, waardoor deze beschermd blijven tegen vuil, water en ongewenste voorwerpen.

  • Materiaal: Duurzaam kunststof
  • Diameter: Circa 85 mm

De Sport-Thieme sluitdop voor bodemhulzen is een essentieel onderdeel voor iedereen die de levensduur van zijn sportuitrusting serieus neemt. Deze dop zorgt er niet alleen voor dat uw bodemhulzen schoon en vrij van obstructies blijven, maar draagt ook bij aan een geordende en professionele uitstraling van uw sportfaciliteit. Dit maakt het tot een uitstekende keuze voor zowel B2B-klanten in de sportsector als voor individuele gebruikers die kwaliteit en duurzaamheid waarderen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.