• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 44793 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Nat-Markeerverf "Direkt"

De gebruiksklare verf

productinformatie
Sport-Thieme Nat-Markeerverf "Direkt"
Art.-nr. Prijs (Bidon) Levertijd Aantal (Bidon)
W0-IE2873305 * € 77,99
(€ 4,22/kg)
vanaf 3 elk € 71,99 (€ 3,89/kg)
vanaf 5 elk € 70,99 (€ 3,84/kg)
vanaf 10 elk € 65,99 (€ 3,57/kg)
do. 23.05 - ma. 27.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Sport-Thieme natte markeerverf "Direkt" is een zeer dekkende, witte, gebruiksklare gazonmarkeerverf voor de sport- en vrijetijdssector.
 • Voor alle gangbare markeertoestellen
 • Klaar voor gebruik - geen mengen vereist
 • Snelle en schone verwerking
 • Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
 • Sneldrogend
Made in Germany

Beschrijving van het product

Sport-Thieme natte markeerverf "Direkt" - wordt ook gebruikt in professionele sporten]
De Sport-Thieme nat-markeerverf "Direkt" wordt klaar voor verwerking geleverd. Hierdoor kan men de lijnen op het gazon snel en netjes aanbrengen. Bovendien kan ze naar believen 1: 1 worden verdund. De markeerverf kan met elk standaard markeerapparaat worden gebruikt. De verf droogt bijzonder snel: de droogtijd van het oppervlak, bij b.v. 20° C en 65% relatieve vochtigheid is ongeveer 10 tot 20 minuten. Het verbruik ligt rond de 15-20 liter / speelveld. Dit is afhankelijk van het spuitapparaat, de spuitdruk en de spuitdopgrootte. De verwerking moet plaatsvinden bij een minimumtemperatuur van +3 ° C van het oppervlak en de omgeving.

Tips voor gebruik en opslag
Voor een lange houdbaarheid moeten het markeerapparaat en de sproeikop na elk gebruik grondig met water worden gereinigd. Spoel ze uit totdat het water helder is. Zorg ervoor dat u de containers koel en vorstvrij bewaart. De originele verpakking is twee jaar houdbaar. Gooi lege containers weg in de prullenbak. U kunt de materiaalresten als huishoudelijk afval weggooien.

Product details:
 • Materiaal: in water oplosbare verf
 • Gewicht: 1 bus = 18,5 kg (15 liter)
 • Kleur: wit
 • Bereik: 15-20 liter / speelveld

Let op:
Buiten bereik van kinderen bewaren. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met water en een arts raadplegen.

Ideaal voor professionele en vrijetijdsdoeleinden
Deze gazonmarkeringsverf biedt hoogwaardig comfort. De gebruiksklare levering van de verf garandeert een snelle en schone markering. Tegelijkertijd is de markeerkleur zeer ondoorzichtig en glanst deze erg wit. U kunt de kleur gebruiken om het veld te markeren, zelfs bij slecht weer.

Onze tip voor de winter:
Voor gebruik in de winter kan een in de handel verkrijgbare rode of zwarte kleur worden gemengd met de verfbasis als er sneeuw ligt. Dus uw veld blijft optimaal speelbaar, zelfs in de winter. De markeerverf kan maximaal ca. 1 jaar worden bewaard in goed afgesloten originele containers. Zorg er echter voor dat de containers worden opgeslagen in vorstvrije ruimtes.

Tip voor de wintermaanden:
Houd er rekening mee dat de markeringsverf niet kan worden verzonden vanwege het watergehalte bij vorst. De levering vindt alleen plaats bij plus graden in het voorjaar.

Bent u op zoek naar een gebruiksklare, hoogwaardige markeringskleur? Bestel dan nu de Sport-Thieme natte markeerverf "Direkt"!

Leveringsbonnen

 • Houd er rekening mee dat de markeerverf vanwege het watergehalte niet kan verzonden worden bij vorst. Leveringen vinden alleen plaats in het voorjaar als de temperaturen boven nul zijn.

Veiligheid

Opgepast! Bij het verstuiven kunnen zich gevaarlijke inadembare druppels vormen. Aërosol of nevel niet inademen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.