• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Grenspalen-Set "Mini Soccer Place"

productinformatie
Nieuw
Grenspalen-Set "Mini Soccer Place"
Art.-nr. Prijs (8-delige set) Levertijd Aantal (8-delige set)
W0-IE3420300 * € 37,99
ma. 27.05 - wo. 29.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Zorg voor een professionele en heldere markering van uw sportvelden met ons Grenzstangen en Fahnen set. Vervaardigd uit duurzaam kunststof met een stevige stalen punt, bieden onze grenspalen de perfecte balans tussen lichtgewicht gemak en robuustheid. Met een lengte van 1 meter en een doorsnede van 32 mm zijn deze palen geschikt voor allerlei buitensport- en trainingsdoeleinden. De witte kleur zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid, terwijl elk van deze palen slechts ongeveer 350 gram weegt, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen zijn.

De bijbehorende oranje vlaggen, gemaakt van hoogwaardig polyester, meten 20x20 cm en bieden een opvallend visueel markeringspunt. Deze set bevat 4 grenspalen en 4 vlaggen, ideaal geschikt voor het markeren van speelgebieden, trainingszones of zelfs tijdelijke parcours.

  • Materiaal Grenzstangen: Kunststof met Stahlspitze, duurzaam en stabiel
  • Afmeting Grenzstangen: 1 m lang, ø 32 mm, gewicht ca. 350 g, kleur wit
  • Materiaal Fahnen: Polyester, weerbestendig en opvallend
  • Afmeting Fahnen: 20x20 cm, kleur oranje
  • Inhoud Set: 4 Grenzstangen en 4 Fahnen, perfect voor sport en training

Onze grenspalen en vlaggen set is een uitstekende keuze om sportvelden en trainingsgebieden effectief te markeren. Met een stevige constructie en opvallende kleuren zijn deze hulpmiddelen ideaal voor elke sportvereniging, school, of trainingsfaciliteit.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.