• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL"

productinformatie
Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL" Blocks
Design Prijs ( Stuk ) Levertijd Aantal ( Stuk )
Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL" Blocks Blocks W0-IS3146806 Tot € 91,99
*Nu slechts € 87,40
vr. 19.07 - di. 23.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het Streetsurfing Waveboard Wave MINI SL "The Alien" in een cool, nieuw ontwerp, is het kleinere en lichtere waveboard, speciaal voor jongere kinderen. Hierbij kunnen schaatsers vanaf 5 jaar zelf ontdekken hoe ze streetsurfen.
 • Kleiner, lichter waveboard - speciaal voor kinderen tot 130 cm groot
 • Verbeterde krachtoverbrenging voor meer aandrijving en plezier
 • Extra brede vlakken voor betere grip en stabiliteit
 • Bevordert balans, coördinatie en spieropbouw met plezier
 • Cool, trendy design

Beschrijving van het product

Het Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL" voor beginners

Het Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL" vormt de perfecte eerste stap in de skateboardwereld voor kinderen die vroeg willen beginnen met het echte plezier van skaten. Dit board is speciaal ontworpen met oog voor de jonge skateliefhebbers. Het is zowel lichter als kleiner dan vergelijkbare casterboards, waardoor het ideaal is voor kinderen. De Griptape-oppervlakken zijn breder voor optimale grip tijdens het uitvoeren van grinds, tricks en het maken van scherpe bochten. Het verminderde gewicht maakt het niet alleen makkelijker om te beginnen met skaten, maar zorgt ook voor snellere succeservaringen. Dit board biedt niet alleen een vergemakkelijkte controle maar maakt ook een effectievere omzetting van beweging naar voortstuwingskracht mogelijk. De Street Surfing Waveboards MINI SL "The Alien" en "Blocks" zijn daarom ook uitstekend geschikt voor gebruik in waveboardlessen of tijdens de gymles op de basisschool.

Belangrijkste kenmerken van het Street Surfing Waveboard "Wave MINI SL":

 • Afmetingen (LxBxH): 75x17,5x16 cm
 • Gewicht: 2,0 kg
 • Maximaal draaggewicht: 100 kg
 • Rollen: Polyurethaan
 • Kogellagers: ABEC-5
 • Ontwerpen: "The Alien" en "Blocks"
 • Aanbevolen leeftijd: ongeveer 6-9 jaar

Dit board is niet alleen een leuke manier voor kinderen om actief te zijn, maar biedt ook een soepele start in de wereld van het waveboarden. Met zijn kindvriendelijke design en optimale veiligheidskenmerken is het Street Surfing Waveboard MINI SL een uitstekende keuze voor jonge beginners die toe zijn aan hun eerste skate avontuur.
Van trend naar sport - het Streetsurfing Waveboard
Het Waveboard is al lang geevolueerd van een trend naar een gevestigde sportuitrusting. Nadat de hype een paar jaar geleden uit de VS overvloeide, zijn de behendige casterboards tegenwoordig alomtegenwoordig. Of het nu skateparken, parken of stadscentra zijn - overal surfen tieners soepel over het asfalt. Steeds meer scholen hebben de agile boards voor zichzelf ontdekt en geïntegreerd in lichamelijke opvoeding of oefeningen die de hele dag duren. Waveboarden brengt afwisseling in het klaslokaal, traint lichaamsbeheersing, kracht en uithoudingsvermogen en is ook erg leuk.

Het Waveboard voor kinderen in een stijlvol ontwerp dat de instap in de skatesport gemakkelijk maakt - bestel nu het Streetsurfing Waveboard Mini SL "The Alien" online bij Sport-Thieme.

Veiligheid

Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.