• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Eckla Dekzeildak voor opplooibare boulderwagen

productinformatie
Nieuw
Eckla Dekzeildak voor opplooibare boulderwagen
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2845308 * € 61,99
vr. 07.06 - vr. 14.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Beschermt tegen zon, wind en regen
  • Compleet met bevestigingsmateriaal
Made in Germany

Beschrijving van het product

Eckla Planendach voor Opvouwbare Bolderkar: Eenvoudige Montage
Het monteren van het Eckla planendach voor de opvouwbare bolderkar is een fluitje van een cent. De stangen schuift u gemakkelijk in de daarvoor bestemde bevestigingspunten en zet u vast met een simpele handomdraai. In no-time is het dak stevig bevestigd en klaar voor gebruik.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% Nylon

Het Eckla planendach is de perfecte toevoeging aan uw opvouwbare bolderkar. Niet alleen zorgt het voor bescherming tegen zon en lichte regen, maar het geeft uw bolderkar ook een professionele uitstraling. Of u nu op weg bent naar de sportvelden, een evenement organiseert, of simpelweg spullen vervoert, dit dak is uw ideale partner.

Dit kwalitatieve planendach is ideaal voor wie zoekt naar een eenvoudige, maar effectieve manier om lading in een bolderkar te beschermen. Gemaakt van duurzaam 100% nylon, biedt het zowel stevigheid als weerbestendigheid, waardoor uw spullen droog en beschermd blijven onder alle weersomstandigheden.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.