• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Dartpijlen

Dartpijlen & dartpunten kopen

Dartpijlen & darttips zijn bij Sport-Thieme in voordelige dart sets verkrijgbaar. Over het algemeen wordt onderscheid gemaakt tussen darts met plastic punten, de zogenaamde softdarts, en darts met stalen punten (steeldarts). Naast de tip en de grip hebben ook de schachtlengte en de vlucht een effect op het vluchtgedrag. U kunt verschillende dart tips en flights apart kopen in de Sport-Thieme-Dart-Shop.
Filter
Productgroep
Punt
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Punt
Prijs
Type product
Close

Hoe richt je darts correct?

Bij darten richt je door niet op een veld te focussen, maar op een klein punt binnen het veld. Wanneer de eerste pijl raakt, kun je de flight als richtlijn gebruiken.

Welk gewicht van dartpijlen kopen?

Een dart met 23 g is een goede keuze voor beginners met steel darts, bij soft darts is dat 18 g. Over het algemeen wordt beginners aangeraden darts met een hoger gewicht te gebruiken, omdat deze minder gevoelig zijn voor onnauwkeurigheden bij het werpen.

Welke darts zijn geschikt voor welk bord?

Je kunt spelen op een bristle dartbord met stalen darts en soft darts. Speel alleen met soft darts op een soft dart dartbord. Nooit met stalen darts, omdat ze zachte/elektrische dartborden ernstig zouden beschadigen of zelfs vernietigen.

Hoe heten de onderdelen van de dart?

Een dart bestaat in wezen uit de tip (darttip.), het handvat (barrel), een O-ring, de shaft (shaft) en de flight.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.