• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44096 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

EHBO

EHBO-shop van Sport-Thieme

In de EHBO-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft in geval van nood: Conform DIN-voorschriften gevulde EHBO-koffer, EHBO-kasten en verbanddozen, verbandmateriaal, brancards en nog veel meer. Met verschillende bandages en tape ondersteunen wij u ook na verwondingen en helpen u, zodat u snel weer gezond kunt trainen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
DIN-norm
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
DIN-norm
Prijs
Type product
Close

EHBO: Gezondheid gaat voor
Verwondingen in de sport zijn snel gebeurd. Misschien is het slechts een schaafwond aan een knie, die op school voor wat opwinding zorgt. Of een speler heeft zich tijdens het voetballen de enkel verstuikt. Misschien heeft u zelfs een brancard nodig, om een scholier of een teamspeler snel en veilig van het veld af te dragen. Om welke verwonding het ook gaat: belangrijk is, dat u meteen eerste hulp kunt bieden. Sport-Thieme levert alle belangrijke hulpmiddelen, die u nodig heeft.

EHBO-koffer, brancard etc.
Voor de sporthal bieden wij kwalitatieve, afsluitbare EHBO-kasten. Ideaal om mee op het veld te nemen zijn de volledig gevulde verbanddozen en EHBO-koffers. Ook een defibrillator mag op geen enkel sportveld ontbreken, want dit kan in geval van nood levens redden. In onze EHBO-shop vindt u ook verschillende soorten tape, alsmede bandages voor knie, elleboog en andere gewrichten. U stabiliseert, ondersteunt het genezingsproces en beschermt tegen verwondingen. Sportzalf, compressen en pleisters completeren ons EHBO-assortiment.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.