• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42783 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

EHBO

EHBO-shop van Sport-Thieme

In de EHBO-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft in geval van nood: Conform DIN-voorschriften gevulde EHBO-koffer, EHBO-kasten en verbanddozen, verbandmateriaal, brancards en nog veel meer. Met verschillende bandages en tape ondersteunen wij u ook na verwondingen en helpen u, zodat u snel weer gezond kunt trainen.
Filter
Filter

EHBO: Gezondheid gaat voor
Verwondingen in de sport zijn snel gebeurd. Misschien is het slechts een schaafwond aan een knie, die op school voor wat opwinding zorgt. Of een speler heeft zich tijdens het voetballen de enkel verstuikt. Misschien heeft u zelfs een brancard nodig, om een scholier of een teamspeler snel en veilig van het veld af te dragen. Om welke verwonding het ook gaat: belangrijk is, dat u meteen eerste hulp kunt bieden. Sport-Thieme levert alle belangrijke hulpmiddelen, die u nodig heeft.

EHBO-koffer, brancard etc.
Voor de sporthal bieden wij kwalitatieve, afsluitbare EHBO-kasten. Ideaal om mee op het veld te nemen zijn de volledig gevulde verbanddozen en EHBO-koffers. Ook een defibrillator mag op geen enkel sportveld ontbreken, want dit kan in geval van nood levens redden. In onze EHBO-shop vindt u ook verschillende soorten tape, alsmede bandages voor knie, elleboog en andere gewrichten. U stabiliseert, ondersteunt het genezingsproces en beschermt tegen verwondingen. Sportzalf, compressen en pleisters completeren ons EHBO-assortiment.