• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Speedminton

Ons Speedminton assortiment

Bij Sport-Thieme vindt u Speedminton-rackets, -shuttles en complete sets, waarmee u direct aan de slag kunt. Speedminton is een variatie op badminton, die men goed binnen of bij veel wind kan spelen. Deze soort trendsport heeft eenvoudige regels en heeft weinig equipment nodig. Speedminton kan men met zijn tweeën, dubbel en zelfs met grotere groepen spelen.
Filter
voor wie
Doelgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
voor wie
Doelgroep
Prijs
Type product
Close

Speedminton: de alom-racketsport
Overal en altijd plezier beleven. Dat is het devies bij speedminton. U heeft alleen en speedminton-racket en speedminton-shuttles nodig, de zogenaamde speeder. Het speelveld kan men gewoon met krijt aftekenen of met lint afzetten, een net is niet nodig. Zo heeft u binnen enkele seconden een speedminton-court opgebouwd – op straat, op grasland of op het strand.

Speedminton-rackets en –shuttles
Speedminton-shuttles zijn zwaarder dan badminton-shuttles en de korf is korter. Daardoor vliegen ze sneller, verder en laten zich niet zo gemakkelijk door de wind beïnvloeden. Bij sterkere wind kunt u de shuttles met een extra windring verzwaren. Wanneer het donker is gebruikt u fluorescerende shuttles. Badminton-rackets zien eruit als squash-rackets, hebben een groot, druppelvormig blad en een stabiel, licht frame. De racket kan bestaan uit b.v. gehard aluminium (beginners), carbon-composiet of bij wedstrijd-rackets uit grafiet. Bij Sport-Thieme vindt u ook complete speedminton-sets met rackets, shuttles en speedminton-court-belijning.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.