• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44550 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Trekstang "SZ-Griff Deluxe"

productinformatie
Nieuw
Sport-Thieme Trekstang "SZ-Griff Deluxe"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2674605 * € 61,99
vr. 03.05 - di. 07.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Hard verchroomt

Beschrijving van het product

De Sport-Thieme Trekhendel "SZ-Greep Deluxe" voor bevestiging aan het trekkoord
De Sport-Thieme Trekhendel "SZ-Greep Deluxe" is door zijn unieke vormgeving een veelzijdige partner in uw fitnessuitrusting. De hendel biedt diverse gripmogelijkheden waardoor u uw oefeningen met meer variatie en precisie kunt uitvoeren. De gripvlakken zijn voorzien van een fijne ribbelstructuur die zorgt voor een optimale grip tijdens uw training. Het meegeleverde draaigewricht maakt het eenvoudig om de trekhendel aan het trekkoord te bevestigen, zodat uw bewegingen soepel en veilig verlopen.

Productdetails:
  • Gewicht: 3,6 kg
  • Afmetingen (LxB): ca. 74x18 cm
  • Belastbaar tot 250 kg

Het toevoegen van de Sport-Thieme Trekhendel "SZ-Greep Deluxe" aan uw fitnessruimte biedt nieuwe trainingsmogelijkheden en verbetert de efficiëntie en veiligheid van uw oefeningen. Ideaal voor zowel individuele gebruikers als sportfaciliteiten die op zoek zijn naar duurzaam en veelzijdig trainingsmateriaal.

Dit robuuste en betrouwbare sportaccessoire is onmisbaar voor een gevarieerd trainingsprogramma. Met zijn brede inzetbaarheid en hoge belastbaarheid is het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn workout wil intensiveren.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.