• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44550 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Vasa Zwemtrainingsbank

productinformatie
Nieuw
Vasa Zwemtrainingsbank
Vasa Zwemtrainingsbank
Vasa Zwemtrainingsbank
Vasa Zwemtrainingsbank
Vasa Zwemtrainingsbank
Vasa Zwemtrainingsbank
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2655909 * € 719,–
do. 25.04 - ma. 29.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Beschrijving van het product

De Vasa Zwemtrainingsbank: Met een hellend ligvlak

De Vasa zwemtrainingsbank is uw ideale partner voor een intensieve zwemtraining of functionele fitnesssessie. Dankzij de stevige poten staat deze bank als een huis, zodat u zich volledig op uw training kunt concentreren. De poten zijn inklapbaar, wat de bank uiterst geschikt maakt om te verplaatsen of op te bergen. Het unieke aan deze bank is het hellende ligvlak, wat een optimale trainingshouding biedt, vooral wanneer gebruikt in combinatie met het Vasa Zwemergometer. Of u nu uw zwemprestaties naar een hoger niveau wilt tillen of aan uw algehele fitheid wilt werken, deze bank staat klaar om aan al uw trainingseisen te voldoen.

  • Afmetingen (LxBxH): 145x37x65,5 cm
  • Kleur: Zwart

Dit is een uitstekende keuze voor sportfaciliteiten die op zoek zijn naar duurzaam en veelzijdig trainingsmateriaal. Of het nu gaat om zwemtraining of functionele fitness, de Vasa zwemtrainingsbank levert altijd topprestaties. Met zijn robuuste ontwerp en mobiliteit biedt hij een waardevolle toevoeging aan iedere trainingsomgeving.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.