• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance"

productinformatie
Nieuw
Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance"
Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance"
Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance"
Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2670502 * € 124,–
vr. 19.04 - di. 23.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Made in Germany
  • Incl. instructies
Made in Germany

Beschrijving van het product

De Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance": Gebruiksgemak gegarandeerd
De Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance" biedt u een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor balanstraining. Vervaardigd uit duurzaam PVC, is deze mat voorzien van een innovatief meetsysteem dat uw oefeningen naar een hoger niveau tilt. Met een genereuze afmeting van 200x100 cm, biedt deze mat voldoende ruimte voor het uitvoeren van de balanstest. Het unieke systeem van de "Easy Balance" mat is het resultaat van grondig onderzoek door de Universiteit van Potsdam in samenwerking met het Instituut voor Toegepaste Wetenschappen in Leipzig en Artzt. Dit zorgt voor een product dat niet alleen innovatief is, maar ook gesteund wordt door de wetenschappelijke gemeenschap.

Productkenmerken:
  • Afmetingen: 200x100 cm
  • Materiaal: PVC
  • Kleur van de mat: Blauw

De Artzt Thepro Fitnessmat "Easy Balance" is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde methode voor balanstraining. Dankzij zijn afmetingen en duurzaamheid is deze mat een waardevolle toevoeging aan uw trainingsmateriaal.

Deze fitnessmat is ideaal voor iedereen die hun balans en stabiliteit wil verbeteren. Met zijn focus op gebruiksgemak en wetenschappelijke onderbouwing biedt de "Easy Balance" een solide basis voor uw trainingsregime.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.