• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

MFT Balance-Disc "Sport Disc"

Ideale combinatie tussen schommelplank en tol

productinformatie
MFT Balance-Disc "Sport Disc"

Verhoogt kracht en uithouding
Verhoogt het reactievermogen

Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE1912526 * € 236,–
do. 18.04 - ma. 22.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Verhoog uw fysieke prestaties zoals kracht en uithoudingsvermogen met de MFT Sport Disc. Verhoog uw reactievermogen en verbeter elke sportspecifieke techniek. De grote plaat en de extra schommel- / kanteldelen laten niets aan het toeval over als het gaat om multifunctioneel trainen.
 • Het multifunctionele training toestel
 • Optimaal voor uithouding -kracht en coördinatie training
 • Verhoog uw reactie vermogen
 • Duidelijk doeltreffende trainingen door onstabiele ondergrond
Ausdauer, Kraft, Koordination Koordinationstraining - Level 3 Made in EU Übungsanleitung inkl.

Beschrijving van het product

Het trainingsapparaat voor het hele lichaam - de MFT® Sport-Disc
De MFT Sport-Disc is het optimale trainingsapparaat voor multifunctionele training voor therapie- en prestatiecentra, fitnessstudio's, gezondheidsgymnastiek, personal training en thuistraining. De MFT Sport Disk verbindt op ingenieuze wijze de wip en de tol met extra kantelplaten voor de voeten. Hierdoor biedt dit fitnessapparaat je talloze trainingsmogelijkheden voor het hele lichaam. Dankzij de verschillende schommel- en kantelelementen kun je de eisen van je trainingen variëren. Dit maakt de veelzijdige balanstrainer ideaal voor sportscholen en het therapeutische gebied. Met de MFT Sport-Disc kunt u uw coördinatie en fijne motoriek voor bijna elke sport verbeteren - of het nu gaat om teamsporten zoals voetbal of handbal of individuele sporten zoals golf.

Product details:
 • Disc ø 50 cm
 • Compleet met 2 kantelplaten
 • Inclusief dvd oefenhandleiding
 • Belastbaar tot ca. 100 kg lichaamsgewicht
Blijf fit en gezond met de MFT Sport Disc
Met de MFT Sport-Disc train je veel effectiever, omdat het lichaam probeert de bewegingsonstabiele platforms tegen te gaan. Dit bevordert de coördinatie en balans en versterkt spieren en gewrichten. Door de verschillende bewegingen zoals front-wip, side-wip, turn-around en twist worden bewegingen rond de 3 bewegingsassen (lengteas, diepte-as en breedte-as) getraind. De oefeningen in de individuele posities bestaan ​​altijd uit een afwisseling van mobilisatie en stabilisatie en zorgen voor een perfecte coördinatie. Op de dvd vind je veel gevarieerde oefeningen voor het hele lichaam. Naast de dvd en het basis trainingsplan, gratis downloaden van trainingsprogramma's voor voetbal, skiën, golf, hardlopen, fietsen.

Bestel nu de MFT Sport Disc.

Technische details

Materiaal
Hout, MDF
Diameter
50 cm
Max. belastbaarheid
120 kg

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.